NOVÁ KOŠARISKA - Jedinečný dům pro náročné jen 15 min od Bratislavy ​

Stát.: Slovensko
Město.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulice.: Horná
192.98 m²
626 m²
2 auta
studna a vodovod
ano
ano
prodej - Rodinný dům - Novostavba
664.900,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

68058x Zakázka zobrazená v seznamu / 1233x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 474x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Moderně řešená 5 pokojová novostavba, jen 15minut autem do centra Bratislavy, s podlahovou plochou téměř 200m2, s nízkými energetickými náklady díky tepelnému čerpadlu , je osazena na pozemku s výměrou více než 6 arů (626m2). Definici moderního, prostorného a elegantního bydlení definují upravená zahrada, doplněná prostřešenou terasou, 2 venkovní parkovací stání a prostorná dvou-garáž. Interiéru dominuje luxusní kuchyňská linka, relaxační místnost se saunou, italská gresová podlaha v celém domě, LED osvětlení, velkorysé rozměry pokojů i nadstandardní zařízení domu.

Fakty o domě:


Plocha pozemku: 626m2
Užitná plocha: 193m2

Počet pokojů: 5


Balkon: 10.85m2
Terasa: 24m2

Garáž: 43m2


Náklady na dům 100,- eur/měs. elektřina, +25,- eur/měs. voda
Vytápění na bázi tepelného čerpadla(voda-voda)

Krb s horkovzdušnými rozvody


Stav: novostavba
Kolaudace: 2010

Dispozice a zařízení:


Vstup do domu je řešen rozměrnou vstupní chodbou (7,3m2) s vestavěným šatníkem, případně je možné vstoupit do domu i přímo přes dvou-garáž (43m2), která je propojena s interiérem domu.
V přízemí se nachází denní část, která zahrnuje obývací místnost (36m2) propojenou s kuchyní (13m2) a jídelnou. Velké prosklené plochy opticky zvětšují užitnou plochu o dalších 24m2 venkovní terasy.
V přízemí se nachází pokoj pro hosty (11,7m2), spodní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem (6m2).
Na patře se nachází chodba (19m2), samostatná toaleta, technická místnost (prádelna), prostorná nadstandardní koupelna (12m2) se sprchovým koutem, atypickou vanou a tři samostatné pokoje.
Hlavní ložnice má výměru 19,2m2 + dalších 11m2 šatníku za posuvným roll-door systémem.
Druhý pokoj s výměrou 20,5m2, který aktuálně slouží jako relaxační místnost. Nachází se zde rozměrná finská (suchá) sauna, sportovní nářadí ale i relaxační ratanové dvou lehátko.
Třetí pokoj, největší z pokojů v patře, s výměrou 28m2 disponuje přístupem na balkon, s výměrou dalších více než 10m2, tento pokoj lze jednoduchým způsobem předělit na dva pokoje.

Stav a technologie:


Dům je postaven z izolační cihly o tloušťce 380mm (Heluz STI), která je zateplena polystyrenem o tloušťce dalších 160mm. Střešní krytina značky Bramac, horizontální izolace stropu je ve dvou vrstvách o celkové tloušťce 700mm. Podkrovní prostor je přístupný přes sklápěcí schůdky a mohl by sloužit jako další odkládací prostor.
Vytápění je realizováno tepelným čerpadlem, které využívá k vytápění spodní vodu ze dvou samostatných vrtaných studní. Jedná se o jednu z nejefektivnějších forem topení. Dům je vybaven krbem, který má horkovzdušné rozvody na druhé nadzemní podlaží a postará se o efektivní vytopení během zimních měsíců. Plastová okna jsou od předního výrobce Gealan S 8000IQ, vyrobená v Německu, s kováním od společnosti Aubi.
Stavba je zajištěna bezpečnostním systémem SATEL, s pohybovými senzory v každé místnosti. Dům zároveň disponuje is video-vrátným s klávesnicí na obou patrech.
Garážová vrata jsou od společnosti Lomax s ovládáním a motorem od německé firmy Marantec.
Všechny kuchyňské spotřebiče jsou vestavné, značek Electrolux a Whirlpool. Jmenovitě chladnička kombinovaná s mrazákem, druhá chladnička, myčka nádobí, elektrická horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, indukční varná deska, vestavná vinotéka. Kuchyňská linka je vybavena kováním německé značky Blum.

Pozemek a zahrada:


Po odečtení zastavěné plochy (155m2) zůstává 471m2 na relax, zahradu v podobě vyvýšených záhonů a okolí domu. O závlahu se stará automatický zavlažovací systém firmy Hunter. Terasa je přestřešena hliníkovou stahovací pergolou na dálkové ovládání.
Pozemek je kompletně oplocen zděným plotem, v kombinaci s mléčným sklem, které dodává na celkové modernosti a nadčasovosti architektury tohoto domu.
Za domem, tak aby nenarušoval estetický dojem, je postaven dřevěný domeček (cca 12m2) na nářadí a dřevo.

Kompletní cena včetně provize: 664 900€



Občanská vybavenost a okolí:
Dunajská Lužná disponuje kompletní občanskou vybaveností jako například restaurace, nákupní středisko s množstvím provozů, lékárny, pošta, biopotraviny, zdravotní středisko, základní škola, školky či dokonce tenisová akademie.
Dalším lákadlem ke sportování je vyhledávaná dunajská hráz, bikrosová dráha, a jiné.
Blízkost Lužních lesů poskytuje mnoho možností relaxu a odpočinku.
Jen 15 minut chůze se nacházejí jezera Nová Košariská (Malá a Velká voda), která disponují plážemi s dobrým přístupem do vody, restauracemi a bufety s občerstvením. Aktivní odpočinek a sportovní vyžití poskytuje i multifunkční komplex X-Bionic v Šamoríně.

Dostupnost a doprava:


Ke komfortu a rychlosti dopravy do Bratislavy přispěl projekt obchvatu D4R7.
Dostupnost do centra Bratislavy - 15min. autem, napojení na obchvat Bratislavy D4- 5min. autem.
V obci je zajištěna komfortní, pravidelná autobusová a vlaková doprava.

Lokalita a bezprostřední okolí domu:


V sousedství najdete také biopotraviny, zdravotní středisko, školku, školu ale i zastávku MHD, či dokonce tenisovou akademii. Hlavním lákadlem je vyhledávaná hráz ke sportování. Jen na 15 minut chůze po klidné uličce máte k dispozici štěrkové pláže dvou nejvyhledávanějších vodních ploch - Nová Košariská. Dunajská Lužná disponuje kompletní občanskou vybaveností jako například restaurace, nákupní středisko s množstvím provozů, lékárny, pošta, biopotraviny, zdravotní
středisko, základní škola, školky či dokonce tenisová akademie. Dalším lákadlem ke sportování je vyhledávaná dunajská hráz, bikrosová dráha, a jiné.
Blízkost Lužních lesů poskytuje mnoho možností relaxu a odpočinku. Jen 15 minut chůze se nacházejí jezera Nová Košariská (Malá a Velká voda), která
disponují plážemi s dobrým přístupem do vody, restauracemi a bufety s občerstvením. Aktivní odpočinek a sportovní vyžití poskytuje i multifunkční komplex X-Bionic v Šamoríně. Ke komfortu a rychlosti dopravy do Bratislavy přispěl projekt obchvatu D4R7. Dostupnost do centra Bratislavy - 15min. autem, napojení na obchvat Bratislavy D4 - 5min. autem. V obci je zajištěna komfortní, pravidelná autobusová a vlaková doprava.

Sjednejte si obhlídku tohoto jedinečného domu na klidné ulici nedaleko jezer, ve vybavené a vyhledávané lokalitě Dunajské Lužné a slibujeme, že nebudete litovat.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na tel.čísle .

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

664.900,- €
Cena nemovitosti 56.990,- € 1.250.000,- €
626 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
192.98 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku626 m²
Celková rozloha192.98 m²
Užitná plocha192.98 m²
Počet pater2
Počet izeb5
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Vodastudna a vodovod
Elektřina230/400V
Plynano
Kanalizaceano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníkombinované
Balkonano
Lodžiene
Terasaano
Sklepne
Garáž2 auta
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbano
Energetický certifikátano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestabeton
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-697108 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.