Prodej Rodinný dům, Rodinný dům, Karasova, Senec, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulice.: Karasova
92.26 m²
495 m²
ne
veřejná vodovodní síť
ne
1
prodej - Rodinný dům - Novostavba
260.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

13060x Zakázka zobrazená v seznamu / 422x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 422x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

POPIS DOMU:

Realitní kancelář Domy pro lidi nabízí k prodeji SKOLAUDOVANÝ krásný rodinný dům o rozloze 92,26m2 so zahradou o rozloze 495 m2 v lokalitě Senec na ulici Karasova. Vstup je navržen z boční strany domu, přičemž vstupní prostory dělí dům na denní a noční část. Z předsíně je přístupné WC, ve kterém je umístěna i pračka s kotlem. Noční část tvoří tři pokoje s koupelnou. V každém z pokojů je navržen praktický prostor pro vestavěnou skříň. V koupelně je dostatek místa na sprchový kout i vanu. Denní část rodinného domu tvoří obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. V obýváku je navržen krb viditelný i od jídelního stolu. Odkládací prostor poměrně velké kuchyně doplňuje spíž, do které snadno odložíte vše potřebné. Dům je koupí volný můžete se hned stěhovat.

STAV DOMU:



V domě jsou použity standardní materiály - obvodové a nosné zdi broušená Pezinská cihla 30 300mm, střešní krytina MEDITERAN nebo BRAMAC – černá, střešní izolace minerální vata 300 mm + izolace 80mm • zateplení fasády – polystyren 1 Fasádní barva - omítka (dle vlastního výběru). V domě jsou plastová okna a vchodové dveře – 3 sklo z venku laminované v barvě antracit SALAMANDER. Podlahy – podlahový polystyren a potěry, připravené pro dlažby a plovoucí podlahy, kompletní rozvody elektřiny, vypínače a zásuvky bílé, datové rozvody podle projektu, příprava na možnost připojení dalších datových sítí. V domě bude kompletní elektrické podlahové topení, zásobník na teplou vodu kotel, kompletní rozvody vody, stěny – omítka + bílá malovka základ 2x, kompletní sádrokartony, příprava na krb. Dům bude napojen na inženýrské sítě – voda, elektřina, kanalizace. Dům se prodává ve standardu s kuchyňskou linkou.

Pozemek kolem domu vyrovnaný se zemí ze základů, vybetonovaná terasa - betonová, parkovací stání vydlážděné, boční (1x) - zelené pletivo.

LOKALITA:


Dům se nachází v nové tiché části na začátku Sence od Bratislavy v lokalitě mezi rodinnými domy v blízkosti s kompletní občanskou vybaveností, 15 min od Bratislavy.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

260.000,- €
Cena nemovitosti 56.990,- € 1.250.000,- €
495 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
118.55 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku495 m²
Zastavěná plocha118.55 m²
Celková rozloha118.55 m²
Užitná plocha92.26 m²
Počet izeb4
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Plynne
Kanalizaceano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníelektrické
Balkonne
Terasa1
Sklepne
Garážne
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Zatepleníano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LK-9 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.