Prostorný 4 nebo 5 pokojový RD, bungalov se zahradou 600 m2, Vinosady

Stát.: Slovensko
Město.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulice.: Modranská
134.13 m²
600 m²
ano
holoprostor
veřejná vodovodní síť
ne
1
prodej - Rodinný dům - Novostavba
339.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

16790x Zakázka zobrazená v seznamu / 445x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 445x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

POPIS DOMU:

Realitní kancelář Domy pro lidi nabízí k prodeji krásný rodinný dům o rozloze 134,13 se zahradou o rozloze 600 m2 v lokalitě Vinosady na ulici Delevarová - plánovaná výstavba. Projekt domu splňuje přísné nízkoenergetické standardy současné doby a je navržen tak, aby splňoval požadavky i náročnějších klientů. Půdorys je striktně rozdělen na denní a noční část takým způsobem, aby se tyto navzájem nerušily. V každé místnosti jsme navrhli velkou vestavnou skříň. Obývací pokoj je spojen s kuchyní a jídelnou a zároveň je propojen posuvnými dveřmi s částečně krytou terasou orientovanou do zahrady. U tohoto projektu si můžete vybrat 4 pokojovou variantu s garáží nebo variantu s 5 pokoji, přičemž pokoj místo garáže může sloužit i jako pracovna s vlastním vstupem.

STAV DOMU:



Vdomě jsou použity standardní materiály - obvodové a nosné zdi broušená Pezinská cihla 30 300mm, střešní krytina MEDITERAN nebo BRAMAC– černá, střešní izolace minerální vata 300 mm + izolace 80mm • zateplení fasády. Fasádní barva - omítka (dle vlastního výběru). V domě jsou plastová okna a vchodové dveře – 3 sklo z venku laminované v barvě antracit SALAMANDER. Podlahy – podlahový polystyren a potěry, připravené pro dlažby a plovoucí podlahy, kompletní rozvody elektřiny, vypínače a zásuvky bílé, datové rozvody podle projektu, příprava na možnost připojení dalších datových sítí. V domě bude kompletní elektrické podlahové topení, zásobník na teplou vodu kotel, kompletní rozvody vody, stěny - omítka + bílá malovka základ 2x, kompletní sádrokartony, příprava na krb. Dům bude napojen na inženýrské sítě – voda, elektřina, kanalizace, nabízený ve stavu holodomu, v případě zájmu možnost dokončení do standardu.

Pozemek kolem domu vyrovnaný se zemí ze základů, vybetonovaná terasa - betonová, parkovací stání vydlážděné, boční (1x) - zelené pletivo.

LOKALITA:


Dům se nachází v tiché lokalitě mezi rodinnými domy v blízkosti s kompletní občanskou vybaveností, 20 min. od Bratislavy.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

339.000,- €
Cena nemovitosti 105.990,- € 1.140.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 112 m² 4354 m²
166.27 m²
Celková rozloha 96 m² 1439 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku600 m²
Zastavěná plocha166.27 m²
Celková rozloha166.27 m²
Užitná plocha134.13 m²
Počet izeb5
Vlastnictvífiremní
Stavholoprostor
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Plynne
Kanalizacene
Internetoptika
Koupelnavana a sprchový kout
Vytápěníelektrické
Terasa1
Sklepne
Garážano
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Zatepleníano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LK-11 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.