Prodej Rekreační apartmán, Rekreační apartmán, Liptovský Mikuláš, Slov

Stát.: Slovensko
Město.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Demänová
ano
ano
prodej - Rekreační apartmán - Novostavba
210.000,- €
Nabídněte vlastní cenu

60152x Zakázka zobrazená v seznamu / 1177x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 358x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

V zaběhnutém resortu Demänová Village nabízíme pro budoucího majitele k prodeji rekreačně investiční apartmá v apartmánovém domě LUXURY E, s plánovaným dokončením červen 2025.

Nabízený apartmán je umístěn v jedné z unikátních dřevostaveb, na druhém nadzemním podlaží. Celková rozloha apartmánu včetně terasy je 50,7 m2. Dispozici tvoří:

Vstupní hala - 6,6 m2


Obytná hala - 19,5 m2
Ložnice – 9.8 m2

Koupelna - 4,1 m2


WC - 1,7 m2
Terasa - 9 m2

Co se týče materiálového a technického řešení stavitel zvolil pro nízkoenergetickou ekologickou dřevostavbu difúzně otevřenou sendvičovou konstrukci s průnikem vlhkosti směrem do exteriéru, tedy stavba dýchá. Okna a dveře budovy budou hliníkové s izolačním trojsklem. Stavba bude opláštěna odvětrávanou fasádou sestávající ze dřeva a plechu. Zvolena byla plechová střešní krytina Lindap antracitové barvy. Interiérové stěny jsou navrženy ze sádrovláknité biodesky. Stropy tvoří kombinace dřeva a sádrokartonu. Podlahy interiéru jsou navrženy ze dřeva v kombinaci s gresovou dlažbou. Základní vybavení interiéru budou tvořit vestavné skříně, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči značky Gorenje, masivní smrkové interiérové dveře, nábytek ve všech místnostech v alternativě standard a sociální zařízení vybavená sanitou.
Pro každý apartmánový dům bylo doporučeno centrální plynové topení s topnými tělesy v jednotlivých místnostech v kombinaci s podlahovým topením. Navrženo je úsporné LED osvětlení. Samozřejmostí je kompletní elektroinstalace a to datové rozvody, TV rozvody.

Ekologický projekt Demänová Village se skládá z jednotlivých dřevostaveb v tichém prostředí, s výhledy na okolní hřebeny Nízkých Tater a přírodu. Apartmány jsou určeny pro uživatele, kteří touží vychutnávat si krásy Liptova v nízkoenergetických dřevostavbách nezatěžujících přírodu. Samotný resort nabízí: recepci se stálou strážní službou, restauraci, SKI centrum, wellness a masážní centrum, posilovnu, půjčovnou lyží a kol, lyžárnu, sklad jízdních kol a dětskou zónu. K využívání uvedených služeb patří budoucímu majiteli také zajímavé cenové zvýhodnění.

Vybavení resortu významně doplňuje lyžařská škola, běžkařská trať, Aqua FUN, dětský aquapark, jump zóna, lezecká stěna, 3D bludiště či E – biky a dnes aktuální Tesla supercharger nabíječky pro elektrická motorová vozidla či kola. Příjemný odpočinek najde budoucí majitel v restauraci PINUS s bio jezírkem. Doplnění potravin pro vlastní potřebu je zajištěno v resortním obchodě Kriváň s vlastní pekárnou.

Hotelový program v resortu zajistí pro budoucího majitele pohodlnou rekreaci a zároveň v případě zájmu i vytěžování nemovitosti v době jeho nepřítomnosti formou pronájmu, což představuje skvělou návratnost finančních prostředků vložených do koupě.

Atraktivní poloha v Demänovské dolině uprostřed Liptova, v blízkosti všech turisticky významných bodů znásobuje exkluzivitu daného resortu. Z resortu Demänová Village se dostanete autem do střediska Jasná do 10 min, ale svézt se můžete také SKI busem, jehož zastávka je přímo v areálu resortu. Ke všem vodním atrakcím jako Liptovská Mara (15 min cesty), Štrbské pleso (35 min cesty) je možné se dostat v krátké době. Volný čas je možné vyplnit také pěšími nebo cyklo výlety.

Zkrátka tato překrásná lokalita s vlastním lyžařským svahem nabídne budoucímu majiteli bohaté možnosti turistického, lyžařského i rekreačního využití se následujícími benefity:

• výjimečná lokalita v těsné blízkosti k přírodě a přitom bezproblémová dostupnost do okolních míst
• výborná dopravní dostupnost a rychlé napojení na dálnici D1 směr Liptovský Mikuláš
• pestrobarevné možnosti aktivního odpočinku, relaxu, sportu
• komplex služeb wellness, fitness, multifunkční hřiště, běžecká dráha, KID zóna, AQUA zóna, lyžařská škola a jiné
• motivace uživatele související s ochranou životního prostředí z důvodu, že se jedná o ekologický projekt a ekologické dřevostavby
• vysoká a trvalá hodnota spočívající v ceně nemovitosti v oblasti Tater, která dynamicky každoročně roste a tím představuje zajímavé zhodnocení vložené investice bez obav působení kolísavé inflace
• možnost zabezpečení si pasivního příjmu formou pronájmu za účelem získání výnosu z vložené investice

Uvedená cena předmětné nemovitosti je kompletní, včetně provize a doprovodných poplatků. V případě rychlého jednání dohoda možná.

V případě zájmu o bližší informace nás kontaktujte telefonicky nebo emailem
© Text a fotografie jsou autorským dílem a majetkem realitní kanceláře AMOSreality s.r.o.


Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Patro1
Počet pater4
Počet izeb2
Statusaktivní
Plynano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěnívlastní kotelna
Balkonne
Lodžiene
Terasaano
Parkovištěvenkovní
Postaveno zdřevostavba
Vybaveníčástečně zařízení
Zatepleníano
Bazénvnější
Klimatizaceano
Energetický certifikátano
Oknahliník
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-AM-223 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny