PK/VINOSADY- 600m2 pozemok s vydaným stavebným povolením na RD

Stát.: Slovensko
Město.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulice.: Delevarová
600 m²
veřejná vodovodní síť
ne
prodej - Pozemky - bydlení
196.000,- €
326,67 €/m2 včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

8252x Zakázka zobrazená v seznamu / 455x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 19x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

POPIS POZEMKU:

Realitní kancelář Domy pro lidi nabízí k prodeji pozemek o rozloze 600 m2 / 27 m x 22m / se stavebním povolením na krásný rodinný dům o rozloze 134,13 m2 v lokalitě Vinosady na ulici Delevarová. Projekt domu splňuje přísné nízkoenergetické standardy současné doby a je navržen tak, aby splňoval požadavky i náročnějších klientů. Půdorys je striktně rozdělen na denní a noční část takovým způsobem, aby se tyto navzájem nerušily. V každé místnosti jsme navrhli velkou vestavěnou skříň. Obývací pokoj je spojen s kuchyní a jídelnou a zároveň je propojen posuvnými dveřmi s částečně krytou terasou orientovanou do zahrady. U tohoto projektu si můžete vybrat 4 pokojovou variantu s garáží nebo variantu s 5 pokoji, přičemž pokoj místo garáže může sloužit i jako pracovna s vlastním vstupem.

STAV POZEMKU:


Na pozemku jsou všechny inženýrské sítě – voda, elektřina, kanalizace

LOKALITA:


Dům se nachází v tiché lokalitě mezi rodinnými domy v blízkosti s kompletní občanskou vybaveností, 20 min. od Bratislavy.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

196.000,- €
Cena nemovitosti 58.600,- € 479.940,- €
600 m²
Rozloha pozemku 500 m² 3049 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku600 m²
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Plynne
Kanalizaceano
Inženýrské sítěano
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LK-12 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.