MYTO POD DUMBÍREM - Chata s výhledem na lyžařské středisko

Stát.: Slovensko
Město.: Brezno
Lokalita.: Mýto pod Ďumbierom
96 m²
220 m²
studna
ne
1
prodej - Rodinný dům - Novostavba
229.166,- € +DPH, včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

0x Zakázka zobrazená v seznamu / 3015x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 289x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Nabízíme k prodeji rodinný dům ideálně využitelný jako reakreační dům k odpočinku v kopci s výhledem na lyžařské středisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreační dům se nachází v tiché obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžařského střediska, které je přes léto využíváno jako bike park. Okolí nabízí řadu příležitostí k aktivnímu odpočinku během celého roku.

OKOLÍ, možnosti využití


V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom se nachází množství turistických a cyklistických tras, které nabízejí nádherné výhledy na okolní krajinu. Okolí je také bohaté na řadu dalších zajímavých míst, která se vyplatí navštívit, jako například jeskyně, historické památky nebo lázně. Toto je výborná příležitost získat útulný rekreační dům v krásném prostředí, který vám umožní vychutnat si kouzlo horského života. Nechte se okouzlit přírodou a získejte si tento skvělý dům pro sebe! Tento dům není jen útulné místo k odpočinku, ale je také skvělou investiční příležitostí k pronájmu. Dům je SMART, což znamená, že máte možnost nastavit vytápění na dálku a řídit pronájem z pohodlí vašeho domova. Interiér je dobře navržen a nabízí všechna moderní vybavení, které potřebujete k příjemnému pobytu.

STAV, DISPOZICE, PARKOVÁNÍ


Momentálně je dům ve výstavbě a ukončení se plánuje na srpen letošního roku (08/2023).
DIPOZICE: dům dispozičně sestává ze 2 podlaží, v přízemí se nachází obývací místnost s jídelnou a kuchyní + WC a zádveří a sklad (využitelný přes zimu na lyže, přes léto na kolo). Na patře se nacházejí 2 pokoje a koupelna a balkon podél celého patra. Součástí každého domu je také přestřešená terasa v přízemí rodinného domu.
Parkování je zajištěno na vlastním pozemku, k dispozici jsou (2) dvě vyhrazená parkovací stání, což zaručuje dostatek místa pro vaše rodinné auto i pro hosty.

VÝMĚRY a CENY:


DŮM "C": dům 68,73 m2 + 10m2 balkon + terasa: 17m2 + pozemek: 220m2: 229.166€ + DPH (možnost odpočtu)
Cena za rodinný dům s pozemkem ve stavu holodem, možnost odpočtu DPH.

Toto je výborná příležitost získat útulný rekreační dům v krásném prostředí, který vám umožní vychutnat si kouzlo horského života. Nechte se okouzlit přírodou a získejte si tento skvělý dům pro sebe!

Máte-li zájem o obhlídku nemovitosti nebo více informací, neváhejte nás kontaktovat.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 66€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

229.166,- €
Cena nemovitosti 34.000,- € 440.000,- €
220 m²
Rozloha pozemku 76 m² 2025 m²
220 m²
Celková rozloha 80 m² 1168 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku220 m²
Zastavěná plocha50 m²
Celková rozloha220 m²
Užitná plocha96 m²
Počet pater2
Počet izeb3
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Vodastudna
Elektřina230/400V
Plynne
KanalizaceČOV
Internetlokální poskytovatel
Koupelnaano
Vytápěníelektrické
Balkon1
Terasa1
Sklepano
Výtahne
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zYtong
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Energetický certifikátano
Předzahrádka1
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Terénsvah
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-DOM C ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny