MOST PŘI BA - 3i RD se samostatným sklepem o výměře 160m2

Stát.: Slovensko
Město.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
Ulice.: Poľná
134 m²
537 m²
nutná rekonstrukce
veřejná vodovodní síť
ano
ano
prodej - Rodinný dům
180.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

18528x Zakázka zobrazená v seznamu / 568x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 568x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavý samostatně stojící přízemní rodinný dům v obci Most u Bratislavy. Rodinný dům je napojen na všechny IS a nachází se na rožním pozemku na Polní ulici. Je v původním stavu připraven k realizaci dle vlastních představ. Velkou výhodou je obrovský samostatný sklep s výtahem, který v minulosti sloužil k pěstování hlívy a šampionů. V současnosti je nevyužívána a po úpravách umí sloužit jako: dílna, garáže, úložný prostor, autoservis, truhlářská dílna, výroba a pod.

HLAVNÍ VÝHODY:


- VÝBORNÁ LOKALITA
- ROŽNÍ POZEMEK
- OBROVSKÁ PIVNICE - VÍCE NEŽ 160M2
- MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ
- VŠECHNY IS


DISPOZICE:


Dům je řešen jako 3 pokojový se samostatnou kuchyní. Výměra jednotlivých místností: Předsíň 7,6 m2 • Pokoj: 20,9 m2 • Kuchyně 16,22 m2 • Koupelna 10,45 m2 • Obývací pokoj: 26,75 m2 • Pokoj 25,75 m2, spolu užitková plocha: 107, 67 m2 + 164m2 sklep. Dům je částečně podsklepen - v této části se nachází technické zázemí domu - plynový kotel, zásobník vody. Samostatným vstupem se ze zahrady umíme dostat do podzemního sklepa, kde se nacházejí 4 místnosti (do sklepa je zavedeno elektřina, voda a výtah). Technologické zázemí sklepa vyžaduje kompletní rekonstrukci.
Dům je vyhotoven z panelových prefabrikátů, má podlahové vytápění + ve 2 místnostech klimatizaci, okna jsou původní dřevěná.

LOKALITA


Nachází se v centru obce Most u Bratislavy, umístěný na růžovém pozemku ohraničený ulicemi Poľná a Sportová. V blízkém okolí (v pěší dostupnosti) se nachází mateřská i základní škola, obecní úřad, pošta, kostel, restaurace. Autobusová zastávka se nachází jen pár minut chůze od domu. Navzdory své výborné poloze v rámci obce se dům nachází v tiché uličce.

VYUŽITÍ:


Dům se nachází v původním stavu. V současné době vyžaduje kompletní rekonstrukci – po rekonstrukci – lze upravit dům i na 4 pokojový, případně přistavět nebo přestavět. Jelikož se pozemek nachází v centralní části obce je možné využít i pro podnikatelské účely.

POZEMEK:


Dům se nachází na oploceném rožním pozemku o rozměrech přibližně 27x22m. Dům je napojena na všechny IS (voda, elektřina, plyn, kanalizace), je situován na hranici pozemku a díky svému umístění je pozemek o výměře 537m2 výborně využitelný. Na pozemku se nachází také vydlážděná terasa - část jako přístup k rodinnému domu, část na parkování. Na zahradu je vyvedena elektřina i voda.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

180.000,- €
Cena nemovitosti 56.990,- € 1.250.000,- €
537 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
134 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku537 m²
Zastavěná plocha134 m²
Celková rozloha134 m²
Užitná plocha134 m²
Počet pater1
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Stavnutná rekonstrukce
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230/400V
Plynano
Kanalizaceano
InternetTV kabelový rozvod
Koupelnaano
Vytápěníplyn
Terasaano
Sklepano
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zpanel
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníne
Střechapůvodní
Krbano
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkaano
Bezbariérový přístupano
Oknadřevo
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM-25 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.