MA/KOSTOLIŠTE - Moderní novostavba v ALEJI MARTINA BENKU ​

Stát.: Slovensko
Město.: Malacky
Lokalita.: Kostolište
Ulice.: Martina Benku
111.04 m²
453 m²
veřejná vodovodní síť
ne
1
prodej - Rodinný dům - Novostavba
320.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

39686x Zakázka zobrazená v seznamu / 807x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 465x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji 4 pokojovou novostavbu v moderní, nedávno vzniklé části obce Kostoliště - ALEJ MARTINA BENKU. Rodinný dům se začne stavět v 1Q roku 2024 a ve 3Q/2024 bude vyhotoven ve standardu, který je ještě možné v této době měnit. Je naprojektován jako jednopodlažní stavba zastřešená rovnou střechou s francouzskými okny.

STANDARD:


Dům bude postaven z cihlových tvárnic HELUZ family tl. 25cm, zateplený minerální vlnou tl. 15cm. Vytápění v rodinném domě bude elektrické podlahové + horkovzdušný krb. Zdroj - tepelné čerpadlo, okna: hliníková 3 skla. Dům bude vyhotoven do nadstandardu, který je možný v průběhu výstavby měnit dle požadavků klienta. Momentálně vybraný standard zahrnuje: laminatovou podlahu v celém domě, keramickou dlažbu a obklady v koupelně + sanita, předpříprava na osazení kuchyňské linky, klimatizace, na osazení elektricky ovládaných venkovních žaluzií. Součástí standardu jsou také interiérové dveře se zárubněmi. Za příplatek je možné kompletní dokončení i včetně kuchyňské linky – více informací přímo na obhlídce.

DISPOZICE:


Dům dispozičně sestává ze 4 pokojů (prostorný obývací pokoj s kuchyní a 3 ložnice), 2 koupelně, chodby, zádveří a terasy. Pro ilustraci si prohlédněte přiložený půdorys.
Užitná plocha domu: 111,04m2

POZEMEK:


Pozemek o velikosti 453m2 je situován na konci ulice (předposlední pozemek). Terén je rovina a za pozemkem se nachází rozsáhlé pole. Lokalita vyniká hlavně zelenými výhledy a přírodou, jelikož pozemky kopírují borové lesy. Výhodou je také, že díky ochrannému pásmu vysokého napětí, není možná další výstavba za pozemkem. K pozemku jsou dotaženy všechny inženýrské sítě: obecní voda, elektřina, kanalizace, plyn a optika. Pozemek je kompletně oplocený (ze dvou stran kamenný plot a z přední a zadní části pletivo). Přístupová cesta je z velké části obecní a asfaltová, ale přímo k pozemku již vede kus vydlažděné cesty na které mají majitelé spoluvlastnický podíl.

Kompletní cena včetně standardu a provize: 320.000€.

V případě zájmu o obhlídku mě neváhejte kontaktovat na tel.čísle .

LOKALITA:


Pozemek na kterém začíná výstavba rodinného domu se nachází v obci Kostoliště jen 5 minut od centra Malacek. Pozemek se nachází v nově vybudované části obce, ve které kromě novostaveb rodinných domů najdeme také občanskou vybavenost. Jedná se o ulici Martina Benky, na které v posledním období vzniklo množství novostaveb a tak ideální prostor pro bydlení pro mladé rodiny. Díky rychlému napojení na dálnici se tak tato obec stává výbornou alternativou bydlení s dobrou dostupností do Bratislavy (cca 35 minut autem).

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 66€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

320.000,- €
Cena nemovitosti 50.000,- € 799.999,- €
453 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
118.31 m²
Celková rozloha 72 m² 2343 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku453 m²
Zastavěná plocha118.31 m²
Celková rozloha118.31 m²
Užitná plocha111.04 m²
Počet pater1
Počet izeb4
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230/400V
Plynne
Kanalizaceano
Internetoptika
Vytápěníelektrické
Terasa1
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Krbano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestabeton
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-697101 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny