Hotely a penziony, Burkov vrch, prodej, Čadca, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Čadca
Lokalita.: Olešná
680 m²
2994 m²
ano
zcela zrekonstruován
studna
ne
ano
prodej - Hotely a penziony - Novostavba
Cena v RK +DPH, včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

37753x Zakázka zobrazená v seznamu / 1838x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 310x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

1. Reality Rent Žilina nabízí k prodeji sportovně-relaxační unikátní areál na horních Kysucích část Olešná, známá z romantického pořadu na TV JOJ s názvem „Láska na chatě“, který svou nadčasovou architekturou okouzlí i náročného klienta. Nachází se v klidné lokalitě v nádherné přírodě s dostatkem soukromí.
Komplex se rozprostírá na 2994 m2 a nacházejí se zde 4 samostatné chalety, které nabízí unikátní atmosféru a komfort v jedinečném stylu. Nádherné, velkorysé prostory a prosklené stěny přinášejí nádherný výhled na okolní přírodu.
Přízemí těchto komplexů je navržen tak, že se v každé jedinečné chaletu nachází obývací místnost s krbem spojená s jídelní částí a perfektně navrženou kuchyní s kompletním vybavením. Na patře jsou situovány ložnice (celkem 12 ložnic), každá s vlastní koupelnou a toaletou. V komplexech se nachází finská sauna s oddechovou částí, sprchami i toaletou, také přímý přechod k venkovním koupacím kádím. Venkovní altány s možností grilování či posezení i sportovní areál je ideálním místem pro odpočinek. Nachází se zde dětské hřiště, tenisový kurt a workout. Komplex má vlastní zásobárnu vody, odpad je veden do septiku. Vlastní trafo stanice, elektrické vytápění s kombinací vyhřívání krbem. Máte-li zájem vlastnit tuto charismatickou nemovitost neváhejte nás kontaktovat a domluvit si obhlídku. Odpovíme na Vaše dotazy a podrobně odprezentujeme tuto nádhernou nemovitost.

V případě zájmu volejte na:

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Rozloha pozemku2994 m²
Zastavěná plocha1393 m²
Celková rozloha2994 m²
Užitná plocha680 m²
Počet pater2
Počet izeb12
Vlastnictvífiremní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyano
Vodastudna
Elektřina230/400V
Plynne
Kanalizaceseptik
Internetwifi
Koupelnasprchový kout
Vytápěníelektrické
Balkonano
Terasaano
Sklepne
Garážano
Výtahne
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Střechapo rekonstrukci
Krbano
Kabelová televizeano
Předzahrádkaano
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Přístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-VK-232 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.