Exkluzivní apartmánový komplex 100 metrů od pláže

Stát.: Chorvátsko
Město.: Marina
Lokalita.: Sevid
Ulice.: Sevid
100 m²
zcela zrekonstruován
ne
prodej - Byt 4+1 - Novostavba
Cena v RK
Nabídněte vlastní cenu

27658x Zakázka zobrazená v seznamu / 499x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 158x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Samozrejme, tu máte preklad do češtiny:

Název:


Exkluzivní apartmánový komplex 100 metrů od pláže

Text:


Přijďte a objevte svůj letní úkryt, jen kousek od břehu. Tento kousek ráje, pouhých 100 metrů od pláže, nabízí více než jen pohled na modré vlny. Z terasy, která se odlišuje od komfortu, můžete slyšet šepot moře, který se vlévá do vaší duše, obklopeni pokojem a harmonií.

I když je moře jen kousek daleko, soukromý bazén nabízí jiný způsob osvěžení a odpočinku. Po dlouhém dni na pláži se můžete vrátit sem, abyste si mohli užít pohodlné odpočinku u vody, kterou máte jen pro sebe. A pro ty, kteří rádi vaří venku, je tu letní kuchyně u bazénu, kde si můžete připravit chutná jídla a vychutnat si je pod širým nebem.

Naše nabídka zahrnuje čtyři exkluzivní apartmány ze souhrnných dvanácti. V jedné budově na prvním patře je jeden z nich - útulný kout s dvěma ložnicemi, koupelnou a prostornou terasou, kde si můžete odpočinout po celý den.

V další budově jsou tři apartmány označované jako 4-pokojové. Každý z nich je navržen s ohledem na rodinný komfort, s třemi ložnicemi, stejným počtem koupelen a obývacím prostorem s kuchyní. Dvě terasy a dvě parkovací místa jsou součástí vybavení, což tyto apartmány činí ideálními pro větší rodiny, které chtějí trávit kvalitní čas společně.

Každý z našich apartmánů je útulně zařízený, což znamená, že se nemusíte starat o nic jiného, stačí si vzít svou oblíbenou knihu nebo kytaru a užívat si letní nálady.

Náš exkluzivní komplex se nachází poblíž vesnic Rogoznica a Trogir, kde se příroda setkává s luxusem. S celkovými třemi budovami a dvanácti apartmány nabízí sdílené vybavení, jako je velký bazén, sauna, kamenná grilovací místa, obývací pokoj a letní kuchyně, abyste mohli zažít to nejlepší ze léta ve vašem novém domově.

Volné apartmány k prodeji:


3+KK
Apartmán A1 má 124,24 m2 a nachází se v přízemí. Cena: 425.000 eur
Apartmán A2 má 106,56 m2 a je umístěn v prvním patře. Cena: 445.000 eur
Apartmán A3 má 106,56 m2 a je umístěn ve druhém patře. 465.000 eur

2+KK
Apartmán A2 má 56,44 m2, nachází se v prvním patře. Cena: 285.000 eur

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Celková rozloha100 m²
Počet pater3
Počet izeb3
Vlastnictvífiremní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Plynne
Internetlokální poskytovatel
Koupelnaano
Lodžie2
Sklepne
Výtahne
Parkovištěvenkovní
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Bazénvnější
Krbne
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátB
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Orientacejih
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-794797 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.