CHORVATSKO/BRAČ - Stavební pozemek 150m od krásné pláže

Stát.: Chorvátsko
Město.: Supetar
Lokalita.: Povlja
380 m²
veřejná vodovodní síť
ne
prodej - Pozemky - bydlení
70.000,- €
184,21 €/m2 včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

80276x Zakázka zobrazená v seznamu / 8029x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 11x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Slunce, moře, krásné scenérie, žádné přeplněné pláže plné turistů právě tam se nachází námi nabízený stavební pozemek na ostrově Brač. Pozemek se nachází v blízkosti pláže (cca 150m) na které se nikdy nenechází mnoho lidí. Pozemek je ideální pro lidi, kteří hledají klid a pohodu v blízkosti moře bez davu hlasitých turistů.

POLOHA:


Pozemek se nachází na polosamotě, kolem se nachází jen pár domečků. Přístup k pozemku je po betonové cestě. K pozemku se lze dostat buď po betonové cestě s autem, nebo pěšky od jedné pláže, nebo i přes chodník, který se nachází vedle pozemku, který vede na druhou stranu směrem do městečka ak moři. Pozemek se nachází na Chorvatském ostrově Brač, v části Povlja. V případě zájmu o přesnou polohu prosím o kontaktování RK.

SPECIFIKACE:


V blízkosti pozemku se nachází obecní voda a elektřina, přístup je po betonové cestě. V současnosti se na pozemku nenacházejí žádné stavby. Celková výměra pozemku je 380m2.

MOŽNOSTI VYUŽITÍ:


Pozemek lze využít k výstavbě rodinného domu nebo menšího "apartmánového domu". v případě zájmu o komerční využití a rozšíření pozemku je možné dokoupit sousední pozemek o výměře 860m2 (cena v RK). Na pozemek je zpracována ideová studie na výstavbu apartmánového domu, rovněž je k pozemku připravena i projektová dokumentace na výstavbu rodinného domu (k dispozici v RK)

OSTROV BRAČ


Ostrov Brač je největším ostrovem ve střední Dalmácii. Dopravně je spojen s trajektem ze SPLITU nebo z MAKARSKÉ. Pro náročnější turisty, obyvatele je k dispozici letiště.

V případě zájmu o více informací nás neváhejte kontaktovat na přiloženém telefonním čísle.

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Rozloha pozemku380 m²
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Plynne
Kanalizacene
Inženýrské sítěano
Orientacevýchodní
Terénsvah
Přístupová cestabeton

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-687909 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.