BA/STARÉ MESTO - Stúdió felújítás után az Obchodná belső tömbjében

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulice.: Obchodná
16 m²
zcela zrekonstruován
ne
ne
prodej - Garsoniéra
99.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

10108x Zakázka zobrazená v seznamu / 588x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 588x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Hledáte své první bydlení, do kterého už není třeba investovat? Chtěli byste být na dobré adrese v blízkosti služeb, ale nechtěli byste mít hluk? Představujeme vám ideální řešení. Tato plně zrekonstruovaná garsoniéra je k prodeji kompletně vkusně zařízená a připravená k bydlení nebo díky unikátní poloze na Obchodní ulici ve Starém městě jako ideální investice na pronajímání - booking, airbnb.

DISPOZICE:


Apartmán o výměru 16m2 se nachází v přízemí bytového domu v tichém uzavřeném vnitrobloku, vstup do bytu je přes vstupní bránu a chodbu s uzamykatelnými dveřmi. Před bytem je ještě místo k osazení exteriérového sezení.
Byt dispozičně sestává z
- vstupní chodby se staníkovou sestavou,
- plně vybavené kuchyně s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (varná deska, digestoř, mikrovlnka, chladnička, myčka nádobí, pračka)
- obývací části, kde se nachází rozkládací sedací souprava s matrací (180x200), konfereční stolek a stůl s židlemi.
Byt je dobře provětratelný, protože má okna po obou stranách. Koupelna, která rovněž prošla rekonstrukcí má vlastní okno a nachází se zde sprchový kout, umyvadlo a WC. Vytápění je zajištěno prostřednictvím raddiátorů, které lze ovládat i na dálku a v celém bytě je inteligetní osvětlení.

Byt je na LV zapsán jako nebytový prostor.



REKONSTRUKCE:
Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022, při rekonstrukci byla vyměněna elektřina, vodovodní potrubí a kompletně zrekonstruovaný interiér včetně výměny oken, dveří (plastové), nová kuchyňská linka se spotřebiči, nová koupelna s obklady a sanitou a v celém bytě nové podlahy.

Měsíční náklady jsou odhadovány na 130,-€.



V případě zájmu o obhlídku mě neváhejte kontaktovat na tel. . čísle : .

CENA


Kompletní cena včetně provize ve stavu je 99 000€.
Byt je k dispozici ihned a prodává se kompletně zařízený.

LOKALITA


Lokalita je s výbornou občanskou vybaveností a infrastrukturou, bezproblémová dostupnost mnoha spojů do města a ostatních částí Bratislavy. Byt je orientován do uzavřeného vnitrobloku odděleného od pěší zóny. V dosahu je kompletní občanská vybavenost: restaurace, obchody, lékárny, zastávka tramvaje, bary, služby, obchodní dům MY na Kamenném náměstí, Eurovea a pod.


Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

99.000,- €
Cena nemovitosti 99.000,- € 137.500,- €
16 m²
Celková rozloha 16 m² 23 m²

Podrobné informace

Celková rozloha16 m²
Užitná plocha16 m²
Počet pater7
Počet izeb1
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusrezervace
Odpadyseparovaný odpad
Plynne
Internetwifi
Koupelnaano
Vytápěníspolečné
Balkonne
Lodžiene
Terasane
Sklepne
Parkovištěveřejné
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbne
Klimatizacene
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkane
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-697122 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny