BA/JAROVCE - Financuj své podnikání přes hypoteční úvěr

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
Ulice.: Jantárová 48a
82.49 m²
ano
1
prodej - Prostory pro obchod - Novostavba
245.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

13390x Zakázka zobrazená v seznamu / 333x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 333x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Chtěli byste podnikat, ale chybí vám prostor? Představujete si prostor v přízemí s vysokými stropy a moderními technologiemi? Jak samozřejmost očekáváte vlastní parkovací stání? Prostor, který hledáte by měl být dobře viditelný a mít více vstupů a ideální i možnosti úpravy. A víte, že všechno tohle máme? A navíc prostor disponuje i předzahrádkou a je na Liste vlastnictví zapsán jako byt což znamená, že si ho umíte profinancovat přes hypoteční úvěr.
Představujeme vám přízemní byt s předzahrádkou v rezidenčním projektu Opal. Tento byt je jedinečný a lze jej používat k bydlení i podnikání, případně lze zkombinovat bydlení i podnikání.

HLAVNÍ VÝHODY:



VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ POSUDEK zahrnutý v prodejní ceně (výška znaleckého posudku 285.000€ - více než kupní cena) - nakolik je prostor veden jako byt je možné profinancovat koupi prostřednictvím hypotečního úvěru.

VLASTNÍ PARKOVACÍ MÍSTA PŘÍMO PRO BYTEM


MODERNÍ TECHNOLOGIE - podlahové vytápění
- stropní chlazení

NADSTANDARD - hliníková okna


- příprava na elektricky ovládání žaluzie
VYSOKÉ STROPY - více než 4m2 ve velké části bytu

PROZÁHRADKA 90m2



DISPOZICE:
Byt v současnosti sestává ze 3 pokojů: obývacího pokoje spojeného s kuchyní, koupelna s WC, samostatný pokoj v přízemí + ložnice na 1 vyvýšeném podlaží. Součástí je také předzahrádka. V případě zájmu je možné dodělat další pokoj (místnost) dobudováním galerie v druhém samostatném pokoji (rozšíření na 4 - pokojový byt).
K bytu lze dokoupit i samostatný sklep umístěný v suterénu bytového domu za cenu 4.000€.

Výmera: Byt: 82,49m2


Terasa: 18,8m2
Předzahrádka: 90m2

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:


Bytový dům je novostavba zkolaudována v roce 2023, základem nosné konstrukce je železobetonový skelet se zděnými výplněmi + tvárnice (YTONG). V katastru je nemovitost evidována jako byt - lze financovat přes hypoteční úvěr. Byt je vyhotoven ve stádiu holobyt - v případě zájmu umíme zajistit dokončení do standardu dle vlastních představ. O tepelnou pohodu se v bytě stará podlahové vytápění, v létě potěší stropní chlazení. Okna jsou hliníková s předpřípravou na osazení exteriérových žaluzií s izolačním trojsklem.

PARKOVÁNÍ:


Parkování lze zakoupit přímo na ulici před bytovým domem, cena za jedno parkovací stání je 12.500€. K dispozici jsou 2 parkovací stání.

LOKALITA:


Nachází se na Jantarově ulici č.j. 48 v novém polyfunkčním objektu OPAL v Bratislavské městské části Jarovce. V dosahu/pěší dostupnosti se nacházejí potraviny: DELIA, KRAJ, lékárna, restaurace, kadeřnictví, škola, školka, fotbalové hřiště, zastávka MHD (za 12 min v centru města pod mostem SNP). Z vnitrobloku se nachází nové dětské hřiště a společný prostor pro obyvatele. Přímo z Jaroviec lze napojit na obchvat D4 - spojení s novým Lužním mostem.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis. základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 66€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5 mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Celková rozloha173 m²
Užitná plocha82.49 m²
Počet pater3
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Elektřina230V
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěnívlastní kotelna
Terasa1
Sklepano
Garážano
Výtahano
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Postaveno zYtong
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátA
Předzahrádka1
Bezbariérový přístupano
Oknahliník
Orientacejihozápadní
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM-20 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny