Ponúka trvalé trávnaté porasty Liptovské Matiášovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj trvalý trávnatý porast, pasienky v KÚ Liptovské Matiášovce okr.Liptovsý Mikuláš. Porast sa nachádza v extraviláne obce vedie k nemu obecná poľná cesta. Pozemok je podlhovastého tvaru na začiatku má šírku 45m potom sa zužuje. Na pozemku sa nachádza vodovodná šachta. Pozemok má vypracovaný geometrický plán.
Možné využitie ako pasienky, prípadne na stavbu mobilného domu.
Krásne tiché prostredie uprostred Nízkych Tatier

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu. . .

Podobné realitné ponuky - Poľnohospodárske a lesné pozemky, Liptovský Mikuláš

POZEMOK BLÍZKO OBCE BUKOVINA
Predaj 11.500,- €
POZEMOK BLÍZKO OBCE BUKOVINA

Ponúkame na predaj pekný pozemok v príjemnom prostredí v blízkosti obce Bukovina (okres LM).ZÁKLADNÉ ÚDAJE:Lokalita: Bukovina - 120 m východne od okraja obce vzdušnou čiarou, (400 m po poľnej...

Poľnohospodárske a lesné pozemky 1590 m2 Bukovina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POZEMOK BLÍZKO OBCE BUKOVINA 11.500,- € Poľnohospodárske a lesné pozemky 1590 m2 Bukovina predaj