LUXUSNÁ 5 HVIEZDIČKOVÁ VILA S BAZÉNOM, 140 METROV OD PLÁŽE, CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 5 hviezdičkovú vilu s troma luxusnými bytovými jednotkami, bazénom a garážou na ostrove Brač v meste Supetar.

Na prízemí je obrovská obývačka s kuchyňou a jedálňou, dve spálne, dve kúpeľne, odkladacia miestnosť a zastrešená terasa s posedením pri grile. Gril má tiež ako všetky ostatné priestory vily svoje vlastné osvetlenie a dokonca aj ventilátor na odvod dymu. Na prízemí je tiež herná miestnosť, ktorá sa dá využiť aj ako pracovňa.
Na poschodí sú dve oddelené bytové jednotky, každá so spálňou, obývačkou, jedálňou, kuchyňou, kúpeľňou a zastrešenými terasami a balkónom.

Okolo vily je veľká záhrada, na ktorej je vyhrievaný bazén s proti prúdom a parkoviskom pre štyri autá. Terasa okolo bazénu má tiež svoje ozvučenie. Funkciu ďalšieho odkladacieho priestoru momentálne slúži strojovňa pre bazén. V suteréne sa nachádza posilňovňa, relaxačná miestnosť a sauna. Celý pozemok je ohradený s posuvnou bránou pre vjazd áut.

Vila sa prenajíma ako celok pre 8 - 11 osôb, preto je vo vile nutné nosiť domácu obuv, takže všetko je v stave ako práve zakúpené a pritom bola vila dokončená v roku 2019.
Pod dlaždicami alebo parketami sa nachádza podlahové kúrenie ktoré sa dá ovládať na diaľku. Taktiež sú na pozemku namontované kamery na stráženie objektu, ďialkové ovládanie roliet a všetky ostatné zázraky modernej techniky.

Cena je pevná, vilu je potrebné vidieť na vlastné oči, pretože je to nevídaný luxus a čistota. K vile je možno dokúpiť i susedný stavebný pozemok a oddialiť sa tak od susedov. Susedný pozemok má rozlohu 1200m2 a cena s vilou je dohromady 1.550.000 € .

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ostrov Brač, Supetar, Chorvátsko
* plocha pozemku: 596 m2
* úžitková plocha: 340 m2
* klimatizácia, bazén, garáž, krb
* energetický certifikát: A - mimoriadne úsporný

DISPOZÍCIA.
* suterén: posilnovna, relaxačná miestnosť, sauna
* prízemie: väčší byt: kuchyňa, obývačka, jedáleň, 2 kúpeľne, 2 spálne, odkladacia miestnosť, herná miestnosť, terasa
* prvé poschodie: 2 bytové jednotky: spálňa, obývačka, jedálňa, kuchyňa, kúpeľňa, zastrešená terasa, balkón

OKOLIE:
Mesto Supetar sa nachádza na severnom pobreží ostrova Brač, ktoré trajektovou dopravou spojuje ostrov s pevninou (Supetar - Split). Supetar je vyhľadávaným turistickým letoviskom a ideálnym miestom na aktívnu dovolenku. Služby a obchody všetkého druhu máte hneď po ruke. Na krásnu azúrovú pláž je to presne 140 metrov od vily a môžete si vybrať medzi skalnatou alebo piesočnou plážou.

CENA : 1.250.000 €

ID: 8182019

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky