LUXUSNÍ KAMENNÁ VILA, 60 M OD MOŘE, BAŠKA VODA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nabízíme k prodeji luxusní kamennou vilu v přímo v centru Bašky Vody, jen 60 m od moře!

Brutto rozloha vily je 442 m2, netto rozloha je 341 m2. Rozloha parcely je 340 m2. Výška objektu je přízemí a 3 patra. Objekt je obchodně-bytového účelu s 2 patry komerčními (přízemí a 1. patro) a 2 patry bytovými (2. a 3. patro).

Apartmány se skládají z vchodu, denní části, obývací pokoj s kuchyní a komorou, ložnice a koupelny. Na vchodu do apartmánů je část zdí zpracována v obkladech (ušlechtilá dřevotříska), v dřevěném dekoru. Ve stejném duchu jsou vestavěné skříně pro uschování oděvu a obuvi. Kuchyňské elementy jsou ve stejném dekoru, takže je vše v jednotném systému ve tvaru písmene L. Interiér ložnic sleduje designérskou nit vstupní části a kuchyně a i zde jsou prvky vestavěných skříní a obklad TV ze stejných materiálů. Koupelny jsou obloženy keramickými kachličkami v dekoru kamene. Pulty a police se také drží základní linky interiéru. Sprcha je na úrovni podlahy, zpracovaná ve stejné podlahové keramice, tím se usnadňuje použití i pro starší osoby. Základní světlo je LED bílá, zatímco v obývacím pokoji a ložnici jsou vestavěná LED světla, u nichž lze regulovat barvu a intenzitu. V objektu jsou vestavěné systémy satelitní, analogové a digitální televize, telefonu a kabelové i WiFi síťové komunikace.

Všechny apartmány jsou vybaveni klimatizačními jednotkami pro chlazení i topení, což umožňuje kvalitní využití prostoru během celého roku. Systém ohřevu teplé vody je díky tepelnému čerpadlu, který využívá energii z klimatizací.

Fasáda je provedena jako ventilovaná fasáda z kamenných obkladů. Termoizolace fasády je polyuretanová pěna, takže je zajištěn maximální termicko-hydroizolační účel. Vnitřní zdi objektu jsou z cihlových bloků a částečně ze sádrokartonových desek. Podlaha schodiště objektu je zpracována v kamenu, všechny podlahy apartmánových jednotek jsou dokončeny ve vysoce kvalitní keramice. Stěny a stropy jsou natřeny polodisperzivními barvami bílé barvy a část stěn je natřena různými kolority, které vycházejí z koloritu tapet v obývacích pokojích.

Rozloha etáží:

Přízemí: 102,62m2

1. patro: 80,14m2

2. patro: 80,14m2

3. patro: 78,86m2


Pro všechny další informace o nemovitosti a kvůli dohodě o termínu prohlídky nás kdykoliv s důvěrou kontaktujte.

POZNÁMKA:
Agentúrna provízia nie je zahrnutá v cene.


Podobné realitné ponuky - Vila, Brela