Prodej, Rodinné domy, 172m² - Praha - Újezd u Průhonic

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zprostředkujeme k prodeji výjimečnou novostavbu ve staré zástavbě Praha 11 – Kateřinky. Pozemek je situován v klidné části obce. V těsné blízkosti MŠ Vodnická, prodejna potravin a služebna městské policie. Objekt je v těsné blízkosti Milíčovského lesu, s výbornou dostupností na metro „C“ Opatov. Plocha pozemku 641 m2, zastavěná plocha rodinného domu 147 m2, celková podlahová plocha rodinného domu 171,67 m2. Součástí rodinného domu je kryté parkovací stání o zastavěné ploše 26 m2, zahradní domek s venkovní skladem o zastavěné ploše 21,6 m2 a komplexně řešena zahrada.

DISPOZICE: Hlavní vstup RD je navržen z kryté vstupní terasy 3x4,2 m. Ze vstupního zádveří je přístup do komory, prostorného botníku, šatny a pokoje pro hosty. Pokoj pro hosty má vlastní koupelnu a přístup do zahrady přes vlastní terasu z masivního sibiřského modřínu. Na vstupní zádveří navazuje schodišťová hala prosvětlená světlíkem ploché střechy o rozměrech 1,2 x 2,4m. Ze schodišťové haly je přístup do technické místnosti se zdrojem tepla, samostatného wc a obytného prostoru. V obytném prostoru je příprava na nerealizovanou kuchyň / je připraven projekt včetně vizualizace / Obývací pokoj je propojen s exteriérem panoramatickým oknem HS portál. Terasa u obývacího pokoje je realizována z masivního dřeva sibiřského modřínu. Schodiště je monolitické s nabetonovanými stupni. Obložené keramickou dlažbou. Prosklené zábradlí dodala firma VV Sklo. Ze schodišťové haly druhého podlaží jsou přístupné dvě identické ložnice orientované na východ /směrem do ul. Vodnická/ a jedna ložnice orientovaná do zahradní části. Velká ložnice má vlastní koupelnu a šatnu. Ze schodišťové haly jsou dále přístupné koupelna, samostatné wc, prádelna a pracovní kout s vestavěnou knihovnou.

ZAHRADA: Zahradě dominuje Jírovec maďal / jediný zachovaný strom z původní divoké vegetace / . Nově navržená výsadba je řešena kompaktním trvalkovým záhonem doplněným vícekmeny javoru, šeříku, muchovníku, břízy a okrasné jabloně. Realizovaná zahrada je napojena na zavlažovací systém. Ovládací jednotka je umístěna v zahradním domku. Trávník je terénním zlomem rozdělen na dvě úrovně. /opěrná zídka je realizována z gabionových košů vyplněných žulovými odseky/ Celková plocha trávníku cca 100m2. Součástí zahrady je zahradní sprcha a místo pro zahradní gril. V zahradě jsou umístěny dva výtokové ventily jeden u nekrytého stání v přední části zahrady a druhý u zahradní sprchy.
Závlahový systém: závlahový systém je řešen komplexně / pro všechny části zahrady /. Ovládací jednotka je umístěna v zahradním domečku. Systém je napojen na rozvod zahradního vodovodu /z vodoměrné šachty za hranou pozemku/ Je možné zažádat o podružný vodoměr zahradní vody / bez platby stočného /
zabezpečovací systém: V rámci stavby byl realizován kompletní rozvod systému /bez instalace čidel a jednotky/.
PŘÍPOJKY: V rámci stavby byl pozemek připojen k vodovodu, kanalizaci, plynovodu a elektro. Realizace přípojek 10/2018. Bez provize RK.

Podobné realitné ponuky