DŮM S PŘEKRÁSNOU STŘEŠNÍ TERASOU, MURTER - TISNO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prodej nabízíme dům s překrásnou střešní terasou a grilem v přízemí. Všechny pokoje jsou vybavené s klimatizací. Dům se nachází 5 minut chůze od centra (most a náměstí) a jen 100 m od moře. K domu patří 3 parkovací místa.

Objekt je novostavba a má velkou panoramatickou střešní terasou, 3 pohodlné ložnice, 2 koupelny a příjemný obývací pokoj a kuchyni. Dům má také venkovní gril a venkovní prostor k posezení. Jen několik minut od objektu se nachází obchod, autobusová stanice a stanoviště taxi, obchod a dobré restaurace.

Objekt se nachází jen 5 minut chůze od centra (most a obchod Rudina) a jen 100 m od moře. S ideální orientací na jihozápad má plno slunce a je kompletně vybaven. Nachází se na pěkném místě, hned nad malou marinou, kde si můžete užít překrásný výhled na malebnou obec Tisno a záliv. Nachází se na začátku Kornatského souostroví, Murter je atraktivní místo pro jachtaře a všechny milovníky klidné dovolené. Ostrov má mnoho zálivů a překrásných pláží. Podél několika marín a překrásných promenád u moře je to ideální místo pro dobrodružství a sportovní milovníky. Na severním mysu ostrova se nacházejí římské zříceniny.


Pro všechny další informace o nemovitosti a kvůli dohodě o termínu prohlídky nás kdykoliv s důvěrou kontaktujte.

POZNÁMKA:
Agentúrna provízia nie je zahrnutá v cene.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Tisno