PŘÍZEMNÍ KAMENNÝ DŮM, 2. ŘADA OD MOŘE, NOVI VINODOLSKI

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Selce
Lokalita.: Smokvica
75 m²
170 m²
1
2
pôvodný
áno - 1
áno
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

76563x zobrazená v zozname / 4299x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Prodáváme dům v obci Smokvica (obec Novi Vinodolski) o rozloze 75 m2 na zahradě o rozloze 170 m2.

Objekt je v suterénu, vykopán ve skále, projektováno a postaveno velmi pevné a velmi, velmi masivně, stav. materiál: cihla uvnitř, kámen zvenku. Díky tomu je dům chladný a je v něm příjemná teplota. Skládá se ze 2 ložnic, velkého obývacího pokoje s kuchyní, skladiště, předsíní a koupelnou. V koupelně je klasická vana (1,80m) s umyvadlem a toaletou.

Výška stropu je 3,0 m. Betonová deska nad objektem je tepelně izolována a odolná proti vodě. Všechny podlahy jsou z keramických dlaždic. Boční schody zvenku vedou na horní terasu a zahradu. Nad samotnou budovou je velká terasa o rozloze 80 m2 (v zeleni ze sousední východní strany) a na jižní straně budovy je zahradní terasa. V zahradě jsou dva stromy a velké fíky, voda a sprcha. Z celé sousední severní strany je zeleň a velké stromy, které vytvářejí stín.

Dům se nachází asi 35 m od moře (druhá řada od pobřeží). Nachází se ve slepé, klidné a tiché ulici. Ulice je dlážděná a vybavená veškerou potřebnou infrastrukturou. Vedle domu je parkoviště pro 5 aut.

Výhodou tohoto domu je, že se nachází v blízkosti moře, má vynikající přístup a široká ulice s množstvím parkovacích míst, ulice je klidná a ne příliš rušná.

Vlastnictví je řádné 1/1 bez břemen.


Objekt byl vybudován velmi solidně v roce 1985.

Smokvica je malé klidné a tiché místo, 7 km od Novi Vinodolski směrem na jih, jsou zde většinou chyty, ale i dost místního obyvatelstva.
Turisté sem přijíždějí, protože místo je ekologicky čisté a živé, bez davů a ​​hotelů a moře je křišťálově čisté a čisté. Město má krásné pláže oblázkové, kamenné a betonované. Od Smokvice je promenáda do nedaleké Klenovice přibližně 1,5 až 2 km na večerní procházky. Dálnice je vysoko nad místem asi 300-350 m. V moři jsou místa pro ukotvení a podél moře je jeřáb na vytažení člunů zmoře. V Smokvici je restaurace-kavárna vedle moře.

POZNÁMKA:


RK provize není zahrnutá v ceně.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 185.000,- € 690.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku170 m²
Celková rozloha75 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internettelefónna linka
Terasaáno - 1
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátC

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-20418128N ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.