Prodej Rodinný dům, Opatija, Chorvátsko

Stát.: Chorvátsko
Město.: Opatija
Lokalita.: Ičiči
570 m²
2500 m²
1 auto
veřejná vodovodní síť
1
prodej - Rodinný dům
850.000,- €
Nabídněte vlastní cenu

511617x Zakázka zobrazená v seznamu / 21932x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 187x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

"Jadranská perla" Opatija je známá také jako "Jadran Monte Carlo" na konci 19. a počátku 20. století. Seznam známých hostů, kteří jsou fascinováni Opatijou, je dlouhý: rakousko-uherský císař František Josef Habsburský, pruský císař Wilhelm II, norský švédský král Oscar II, italský král Umberto, rumunský král Carol I, král George z Řecka, skladatelé Giacomo Puccini a Gustav Mahler, tanečník Isadora Duncan, spisovatelé James Joyce, Anton Pavlovič Čechov, Henryk Sienkiewicz, Vladimir Nabokov a tak dále.
Dnes je Opatija atraktivním gastronomickým střediskem - některé restaurace patří mezi nejlepší na Mediterranu - s vynikajícím architektonickým dědictvím a mimořádnými parky.

Vila se nachází v Icici, na okraji nádherné Opatije, v klidné a zelené oblasti a pouhých 150 metrů od pláže a přístavu s jachty, exkluzivní Villa je jen 2 km od centra Opatije.
Tato jedinečná chorvatská vila představuje impresivní moderní design a jeden z nejlepších příkladů moderní chorvatské architektury. Pouze mramorové stěny kolem vily jsou velkou hodnotou samy o sobě.
Vila má 4 podlaží. Tři horní úrovně obsahují 3 obrovské apartmány, každý o rozloze 190 m2. Každý apartmán má velkou halu s císařovskou bílou, labradorskou modrou perlou a červenou africkou žulu v různých provedeních; nadstandardní kuchyně / jídelna se stejnou žulou v různém designu a všemi moderními spotřebiči a zařízeními; výjimečný obývací pokoj opět se stejnou žulou v různých provedeních, domácí kino a elegantní kožená sedací souprava; impresivní lodžie s červenou africkou žulou, elegantní jídelní set a nádherný výhled na moře; hlavní ložnice s manželskou postelí velikosti King, parkety a výhled na výhled; komfortní ložnice s manželskou postelí a parketovou podlahou; dvě dvoulůžkové ložnice s parketem; jedna unikátní koupelna v přírodním onyxu s vířivkou; koupelna v nádherné keramice s parní lázní; samostatné WC a šatní skříň. Všechen nábytek je zcela nový. Kompletní 100% hedvábná lůžka byla vyrobena speciálně pro vilu.

Podkroví, první úroveň na rozloze 140 m2 obsahuje malé wellness centrum se saunou, sprchovým koutem a masážním stolem, prostornou posilovnu, velkou rekreační místnost s kulečníkem a stolním stolkem a prostor pro vybavení ústředního topení. Vše, co patří k použití v každém bytě. K dispozici jsou také tři samostatné malé prostory pro každý byt.
Luxusní Villa na ploše 2500 m2 má také prostorný soukromý bazén 13x6 m s rozsáhlou terasou, pozoruhodnými lehátky, jídelním koutem a panoramatickým výhledem na moře, velkou garáží pro 6 aut, impozantní středomořskou zahradou s více než 500 květinami a stromy a hezké hřiště pro basketbal a mini fotbal. Všechno patří k použití v každém bytě.

Na prodej je 1/3 nebo kompletní.


Cena za celý komplex (dům 710 m2, garáž 110 m2, bazén 78 m2 a 2500 m2 terén) činí 3 300 000 milionůEUR
Cena za 1/3 je 0,85 milionuEUR (s bytem v přízemí a 1/3 suterénu, 1/3 garáže, 1/3 bazénu a 1/3 terénu) , 1,05 milionuEUR (s bytem v prvním patře a tak dále) a 1,3 milionuEUR (s bytem ve druhém patře a tak dále)

RK provize není zahrnutá v ceně.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

850.000,- €
Cena nemovitosti 370.000,- € 850.000,- €
2500 m²
Rozloha pozemku 1055 m² 2500 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku2500 m²
Užitná plocha570 m²
Patroneuvedeno
Počet pater3
Počet izeb12
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Koupelnavana a sprchový kout
Vytápěníplyn
Terasa1
Sklepano
Garáž1 auto
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zjiné
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Bazénvnější
Klimatizaceano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-2041204N ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.