BA/JAROVECKÉ RAMENO - Užívejte si klidu ostrova a výhod města

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
121.6 m²
ano
zcela zrekonstruován
studna
prodej - Chata
285.000,- € včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

188949x Zakázka zobrazená v seznamu / 9274x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 503x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc


Výsledky prekladov


Exkluzivně nabízíme k prodeji zařízený 2 podlažní hausbót v Jaroveckém rameni. Tento kousek ráje se nachází v rámci městské části Bratislava - Jarovce v těsné blízkosti Petržalské hráze. Je kompletně připraven k užívání pro nového majitele. V uplynulé době byl hausbot částečně zrekonstruován, nonově zateplený a byla vyměněna nová dřevěná terasa kolem hausbótu. Jako bonus pro nového majitele jsou také 2 čluny s motorem.

DISPOZICE:


Jedná se o 2 podlažní objekt zastřešený plechovou střechou. Na přízemním podlaží se nachází vstup se zádveřím + 42m2 obývací pokoj s krbem, který zajišťuje rozvod tepla po celém hausbótu + kuchyní se spotřebiči (lednice, sklokeramická varná deska) + samostatnou spíží + koupelna s WC a sprchovým koutem. Velkým benefitem je samostatná technická místnost s úložným prostorem pro rybářské náčiní, bojler, sekačku a pod. Nachází se zde také pračka. Na patře, na které se dostaneme dřevěným schodištěm z přízemí, se nacházejí 2 samostatné prostorné ložnice s úložným prostorem ze které 1 disponuje koupelnou spojenou s WC a sprchovým koutem.
Výměra: hausbót 121,6m2 + 71m2 terasa kolem hausbótu + garáž pro člun

Technické specifikace:


Hausbót se nachází na ocelových troubách, konstrukční systém stavby je dřevěný.
Fasáda: dřevo + zateplení polystyrenem + omítka

Střecha: plechová


Okna: dřevěná eurookna + síťky
Vytápění: krb na tuhé palivo + elektrické radiátory.

LOKALITA:


Nachází se na ostrově v Jarovecké zátoce, přímo naproti Maríně. Ostrov je ideální pro trávení odpočinku - možnost chytání ryb přímo z hausbótu nebo ze břehu. V rámci ostrova se nachází na nejlepším místě – jako jediný má k dispozici vyvýšený pozemek, který i při zvyšování hladiny zůstává nezatopený. Velkou výhodou je také přístup na molo z druhé strany ostrova - místo k přistavení lodi, možnost úpravy, rozšíření možnosti rekreace. Přístup k hausbótu je lodí, kterou si umíte zaparkovat ve vlastní garáži. Jako jediný hausbót v Jarovecké zátoce má k dispozici také garáž na parkování lodi.

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Zastavěná plocha76 m²
Celková rozloha192.6 m²
Užitná plocha121.6 m²
Počet pater2
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Vodastudna
Elektřina230V
Koupelnaano
Vytápěnípevné palivo
Sklepano
Garážano
Inženýrské sítěano
Postaveno zSmíšená
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbano
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupne
Oknadřevo
Terénrovina

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR--162 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.