Rekreační apartmán, Tučepi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nabízíme k prodeji dvoupokojový byt v obci Tučepi, jen 100 m od pláže. Tento dvoupokojový byt A8 se nachází v 1. patře, má 68,77 m2 a skládá se z 2 ložnic, obývacího pokoje, kuchyně s jídelnou, koupelny, chodby, severního balkonu a prostorné na jih orientované lodžie (9 m2). Budova je ve výstavbě a nachází se momentálně v roh-bau fázi. Budova se staví dle vysokých standardů, s vestavěným výtahem, špičkovou termo, hydro a zvukovou izolací z kamenné vlny o tloušťce 8 cm. Schodiště je také obloženo kamennou vlnou 8 cm. Ve schodištích bude bračský kámen a nerez zábradlí. Byty budou velmi kvalitně vybavené. Venkovní okna a dveře z vysoce kvalitních PVC profilů s termoizolačními skly. Vstupní dveře do app budou bezpečnostní a vnitřní dveře do pokojů budou v bílé barvě. V koupelnách bude podlahové topení, vysoce kvalitní keramika a sanitární zařízení.

Noví majitelé mají možnosti vybrat si mezi parketami a vysoce kvalitní keramikou, která vypadá jako parkety. Zábradlí na balkonech bude skleněné. Všechny místnosti budou s nepřímým osvětlením a vestavěnými led světly. Všechny místnosti v bytech budou klimatizované. V obývacích pokojích bude jedna zeď dekorativně obložena bračským kamenem.
Je zde i možnost koupě venkovního parkovacího místa (5000 euro) nebo sklepní koje (5000 euro)
Budova bude k nastěhování do 4/2019.

Budova bude mít výtah a bude mít výšku: přízemí, 1., 2. a 3. patro. Budovy budou mít velké komfortní terasy/balkony s výhledem na moře a velikost bytů je od 34,58 až 80,66 m2.

RK provize není zahrnutá v ceně.


Podobné realitné ponuky