RADAVA - Stavební pozemek se slušnou výměrou v dobré části obce

Stát.: Slovensko
Město.: Nové Zámky
Lokalita.: Radava
2240 m²
veřejná vodovodní síť
ano
prodej - Pozemky - bydlení
67.200,- €
30,- €/m2 včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

11268x Zakázka zobrazená v seznamu / 598x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 386x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Radava, v jižní části obce. Pozemek se nachází u konce vesnice na tichém místě a je určen jako stavební pro výstavbu rodinného domu. Pozemek je přístupný po obecní cestě z jedné strany. V blízkosti pozemku, v dosahu se nacházejí inženýrské sítě: obecní voda, elektřina, plynovod a optická síť. Přístup k pozemku je po betonové cestě.

VÝMĚRY


Zastavěnost:40 %
Rozměry: Pozemek má cca 19m šířku

Celková výměra pozemku: 2240m2


Orientace pozemku: jižní
Přibližně 1/3 pozemku je ve smyslu územního plánu určena k zastavění rodinným domem.
Obec má vybudovaný vodovod, je splynofikována a v celé obci je nainstalována pevná optická síť.

LOKALITA


Obec Radava se nachází v Požitaví na silničním tahu Šurany - Levice, nedaleko Podhájské. V Podhájské (2km) se nachází termální koupaliště- Cesta na Podhájsku autem, autobusem, či vlakem trvá nejvýše 5 minut. Pěšky po vyznačené stezce se to pod lesem a vinohrady dá zvládnout za 25 minut.. V obci se nachází mateřská škola, základní škola, obvodní lékař pro dospělé, supermarket s potravinami a smíšeným zbožím, které je otevřeno denně, kadeřnictví, hostinec knihovna a Dům kultury,fotbalové hřiště a Sportovní klub s posilovnou a stolním tenisem. V obci je také moderní římskokatolický kostel sv. Cyrila a Metoděje, Římskokatolický kostel sv. Ducha. Okolí nabízí možnost turistiky a cykloturistiky po turitických trasách a cyklostezkách.
Na severním okraji obce se nachází rychlíková železniční trať Nové Zámky - Zvolen s vlakovou zastávkou. Autobusy jezdí v obci na trase Nové Zámky - Vesnička, Nové Zámky - Trávnice a Dolní Ohaj - Vráble. Obec má vybudovaný silniční obchvat, který ji výrazně odbřemeňuje od silničního provozu.
Radava leží 10 kilometrů od města Šurany a 80 kilometrů od hlavního města Bratislava.

NAŠE SLUŽBY


Naše společnost Domy pro lidi nabízí kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti. A to kvalitní právní služby – naše smlouvy jsou autorizovány a pojištěny pro případ způsobené škody u advokáta. V případě zájmu o financování nemovitosti prostřednictvím hypo Vám zajistíme hypoporadenství u našich specialistů. Zajišťujeme a zprocesujeme kompletní realitní servis - jsme s Vámi od první obhlídky až po předání nemovitosti.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

67.200,- €
Cena nemovitosti 10.000,- € 339.900,- €
2240 m²
Rozloha pozemku 387 m² 6600 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku2240 m²
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Plynano
Kanalizacene
Internetoptika
Inženýrské sítěano
Orientacejih
Terénrovina
Přístupová cestabeton

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-3 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.