GALANTA/CENTRUM - obchodní prostor s balkonem v OC GALAXIA

Stát.: Slovensko
Město.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulice.: Hlavná
87.4 m²
1 auto
ne
pronájem - Prostory pro obchod - Novostavba
437,- €/měs. +DPH, včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

140355x Zakázka zobrazená v seznamu / 6496x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 291x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k pronájmu obchodní prostor v obchodním centru GALAXIA na Hlavní ulici v Galantě. Prostor se nachází v centru města je dobře viditelný z Hlavní ulice v polyfunkčním objektu GALAXIA z roku 2008. Prostor je určen pro různé využití jako obchodní provoz (prodejna, prostory pro služby). V minulosti sloužil jako prodejna elektroniky a nábytku.

DISPOZICE:


Výměra: 87,40m2 + balkon - nachází se na 1. nadzemním podlaží. Prostor je přístupný přes obchodní galerii, sestává z jedné místnosti a balkonu do Hlavní ulice, má tvar obdélníku, výklad po celé šířce do obchodní galerie a je prosvětlen velkými okny z Hlavní ulice.

Cena nájmu za nebytový prostor o výměře 87,4m2 včetně 1 parkovacího stání je: 5€/m2 + provozní náklady + DPH
Záchody k prostoru jsou k dispozici na stejném podlaží pro všechny nebytové prostory v patře.

MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ:


V případě zájmu je možné pronajmout i vedlejší prostor (v současnosti propojený s nabízeným prostorem o výměře 212,9m2. Prostor dispozičně sestává ze 3 místností + balkon do Hlavní ulice. 2 místnosti slouží jako zázemí hlavní prodejní části, nachází se v nich kuchyňka a kancelář Prostor má výklad do obchodní galerie a je prosvětlen ze dvou stran velkými okny, stejně tak je možné rozšíření o další skladově/obchodní prostor na stejném podlaží o výměře 36,85 m2 Prostor je přístupný dveřmi z obchodní galerie, v současnosti nemá výklad do obchodní galerie Je přirozeně prosvětlen a odvětrán okny.Prostor je ideální jako sklad, eshop, menší prodejna nebo kancelář.

LOKALITA:


Obchodní centrum GALAXIA, Hlavní 6, Galanta v nákupní zóně, v blízkosti množství obchodů, služeb, dobrá dopravní přístupnost do obchodního centra.

PARKOVÁNÍ:


Parkování pro zákazníky je zajištěno bezplatně v garážovém domě v suterénu obchodního domu. Součástí ceny je i (1) jedno vyhrazené parkovací stání o celkové výměře více než 34m2 (ve výměře je započítán i podíl na společných chodbách, komunikacích)

*text i fotografie jsou vlastnictvím společnosti Domy pro lidi.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

437,- €/měs.
Cena nemovitosti 100,- €/měs. 2.360,- €/měs.
87.4 m²
Celková rozloha 40 m² 1789 m²

Podrobné informace

Celková rozloha87.4 m²
Užitná plocha87.4 m²
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Odpadyano
Elektřina230V
Plynne
InternetTV kabelový rozvod
Vytápěníano
Garáž1 auto
Parkovištěano
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Klimatizacene
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM 1 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny