Prodej Rodinný dům, Rodinný dům, Jama, Čadca, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Čadca
Lokalita.: Čierne
Ulice.: Jama
140 m²
713 m²
zcela zrekonstruován
studna
ne
prodej - Rodinný dům
Cena v RK
Nabídněte vlastní cenu

93151x Zakázka zobrazená v seznamu / 6207x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 258x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

1. Reality Rent nabízí k prodeji nápaditý, právě kolaudovaný rodinný dům v Černém u Čadce postavený na pozemku s nádherným výhledem o celkové výměře 1236 m2. Původní rodinný dům byl od roku 2010 postupně kompletně rekonstruován včetně nového krovu, výměny oken, elektřiny, topení, zateplení i vybudování koupelny a přípravy koupelny i na patře. Dům je podsklepen a má dvě nadzemní podlaží. Ve sklepě se nachází nádherná klenbovitá místnost, jako stvořená pro budoucí vinný sklípek, garáž a odkládací místnost.
Na 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba a nápaditá kuchyně s kachlovými kamny, která nabízí nejzdravější formu topení sálavým teplem do ostatních místností. Vizí majitele bylo propojení útulné kuchyně, jídelny a obývací části. Nacházejí se zde také dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem a WC. Příjemné schodiště vede do 2. nadzemního podlaží se vstupem do krásného otevřeného podkrovního prostoru, ve kterém se může předělením vytvořit možnost dvou ložnic. Nádherná velká okna nabízejí úžasné výhledy do přírody, jelikož lokalita není hustě osídlena. Předpříprava koupelny a WC dotváří potřebný komfort.
Dům je napojen na elektřinu, vytápění pevným palivem kachlovými kamny, možnost kombinace s elektrickým topením, napojen na vlastní studnu s odpadem vedeným do žumpy. Příprava pro dvě parkovací místa je třeba jen položit dlažbu. Zahrada je rovinatá, slunečná a připravená pro další nové nápady budoucích majitelů.
Náš názor: Krásná lokalita pro trvalé i rekreační bydlení s možností bohatých sportovních aktivit, nedaleko hranic s PL. Ideální pro klienta, který si zařídí dům i zahradu dle vlastních představ a potřeb. Všechny časově a finančně náročné rekonstrukční práce již byly dokončeny, proto budoucí majitel za pár dní může užívat všech bonusů tohoto nádherného domu.
Momentálně probíhá řešení energetického certifikátu a bude průběžně doplněn.

Cena 206 000€


Pokud i Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, , nebo maily: dějova

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Rozloha pozemku713 m²
Zastavěná plocha523 m²
Celková rozloha1239 m²
Užitná plocha140 m²
Počet pater2
Počet izeb4
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyano
Vodastudna
Elektřina230/400V
Plynne
Kanalizacežumpa
Koupelnasprchový kout
Vytápěnípevné palivo
Balkonne
Sklepano
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zSmíšená
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Střechapo rekonstrukci
Energetický certifikátne
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Terénrovina

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-HM-375 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.