Prodej Rodinný dům, Rodinný dům, Kysucké Nové Mesto, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Kysucké Nové Mesto
258 m²
993 m²
nedokončen
prodej - Rodinný dům - Novostavba
180.000,- €
Nabídněte vlastní cenu

21618x Zakázka zobrazená v seznamu / 897x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 449x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

1.Reality Rent, s.r.o., Vám nabízí k prodeji rozestavěný rodinný dům v Kysuckém Novém Městě v tiché ulici. Dům byl navržen jako jedinečný originál se spoustou zajímavých detailů a po dokončení poskytne majiteli velmi funkční, výjimečné a příjemné bydlení. Jedná se o stavbu tvořenou dvěma podlažími nad stávající stavbou sklepního prostoru, která zůstala po zbourání původního starého domu. Jedná se o dřevěný systém, který je ukotven do monolitní železobetonové desky mezi sklepem a spřaženým obývacím pokojem, je postaven z CLT panelů, jedná se o difúzně otevřenou stavbu s osazenými okny SALAMANDER bluEvolution 92 - 6-komorový profil , tl.rámu 9 třídy A s trojitým těsněním. Dispozice domu: suterén (sklepní prostory) pod úrovní terénu, 1NP tvoří předsíň, šatník, kuchyň s jídelnou a prostorným obývacím pokojem, pokoj pro hosty, WC + koupelna. 2.NP tvoří tři ložnice, velký šatník a koupelna.
V interiéru bylo provedeno: el. kabeláž rozmístění svítidel, el. zásuvek, ovládání inteligentního domu atd.; kabeláž pro senzory, internet. připojení, kamerový systém atd.; tepelná izolace obou střech + zvuková izolace nadzemního podlaží. K dokončení zůstává osadit vodovodní, kanalizační potrubí a finální potěry.
V exteriéry bylo provedeno : napojení na inženýrské sítě; oddrenažování pozemku + základů RD, realizace vsakovacích jam; hydroizolace základů RD; realizace a osazení vodoměrné šachty + elektrické přípojky s elektroměrem; realizace hromosvodu + měření dle projektu. K dokončení zůstává realizace vnějšího zateplení minerální vatou, fasádní nátěry a obklady a terénní úpravy zahrady.
IS : RD je napojen na vodovodní přípojku s vodoměrem, na elektrickou přípojku s elektroměrem, plyn. přípojka se nachází 1,5bm v tělese přilehlé cesty, RD má stávající kanalizaci i napojení, má funkční vydatnou studnu, má provedený přepočet a hodnoty na pasivní dům, má provedený projekt a předpřípravu na solární panely.
Dům je postaven na pozemku o celkové rozloze 993m2, což poskytuje dostatečný prostor pro realizaci relaxační zóny, dětského prostoru pro hraní a pod. Výhodou je také pohodlné zaparkování 3-4 aut.
Předpokládaná investice na finální dokončení je odhadována ve výši 70.000 - 100.000, -€ v závislosti na použití materiálů jako sanita, dlažby, obklady a pod. Aktuální vlastník nabízí možnost po prodeji nemovitosti novému majiteli dokončení celé stavby, pokud by měl o toto zájem. Fotky v inzerátu jsou reálné + 4 vizualizace jako by dům vypadal po dokončení.

V případě zájmu volejte :

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

180.000,- €
Cena nemovitosti 80.000,- € 364.900,- €
993 m²
Rozloha pozemku 299 m² 1619 m²
993 m²
Celková rozloha 240 m² 1500 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku993 m²
Zastavěná plocha157 m²
Celková rozloha993 m²
Užitná plocha258 m²
Počet pater2
Vlastnictvíosobní
Stavnedokončen
Statusrezervace
Postaveno zSmíšená
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-SA-179 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.