Prestižní stavební pozemek, 1. řada u moře, Dubrovník-Zaton

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v blízkosti Dubrovnik - Zaton, Chorvatsko, 40 metrů od pobřeží, na vyvýšeném místě, obklopeném zelení (linie první stavební řady od moře) s panoramatickým ničím nerušeným výhledem na celý záliv.
Pozemek má rozlohu 337 m2, je urbanizován a je zde povolena výstavby vily o celkové ploše 134,8 m2. Je možné postavit vilu o třech patrech: suterén, přízemí, první patro a podkroví o celkové rozloze 404 m2.
Před pozemkem je kompletní infrastruktura (elektřina, voda, telefon)
Vzhledem k blízkosti Dubrovníku, velmi dlouhé období a vysoké poptávce po bytech, velmi lukrativních je i pronájem nemovitosti během celého roku (pro ty, kteří se tím chtějí zabývat)
 
Zaton je klidné a krásné, ekologicky čisté a oblíbeným místem u města Dubrovník, 5 minut jízdy od města Dubrovník, velmi vhodné pro bydlení i cestovní ruch. Hluboký chráněný přístav s dlouhým pobřežím, promenádami a plážemi přitahuje turisty z Evropy i celého světa. To je zvláště zajímavé pro jachtaře, protože mohou bezpečně držet své lodě v chráněné zátoce. V Zatonu nejsou na pobřeží žádné hotely.
 
 
Cena pozemku je 320 000 EUR.

Ag. provize není zahrnuta v ceně.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Zaton