LM/Ondrášová-3 podlažní rodinný dům s velkou zahradou u Tatralandie

Stát.: Slovensko
Město.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovská Ondrášová
Ulice.: Mišíkova
600 m²
585 m²
1 auto
částečně zrekonstruován
studna a vodovod
ano
ano
prodej - Rodinný dům
270.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

265831x Zakázka zobrazená v seznamu / 6058x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 443x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Najít velký rodinný dům s udržovaným pozemkem s příjemným posezením a grillem a navíc garáží nebývá vždy jednoduché. My však pro Vás máme zajímavou nabídku.
Nabízíme k prodeji 3 podlažní rodinný dům po částečné rekonstrukci se 7 pokoji a množstvím prostoru, který slouží k uložení sezónních či ne často využívaných věcí. Nachází se v malebné městké části LM Liptovská Ondrášová na skok do Liptovského Mikuláše či oblíbené Tatralandie. Obvodový plášť domu je postaven z kvádru a vnitřní příčky jsou cihlové. Chodníky jsou z vymývaného betonu. Stavba byla kolaudována v roce 1972.
Dům postupně procházel rekonstrukcemi, na 2. podlažích se vyměnila plastová okna, také podlahy v domě - PVC a v obývacím pokoji a v chodbě jsou parkety, byla zrekonstruována dolní koupelna a WC, vyměněn plynový kotel - 3 roky dozadu, také vyvložkovaný komín z plynového kotle, se fasáda a předělala se střecha - použita byla taška zn. Bramac.
Pozemek o velikosti 585m2 ze kterého 319m2 tvoří udržovaná zahrada rozčleněná na užitkovou zahradu, kde je možné vypěstovat si různé druhy zeleniny a ovoce, odpočinkovou část s velkým dřevěným altánkem s posezením a velkým grillem na příjemné chvíle strávené v rodinném kruhu, okras keři. Součástí této plochy je také dobudovaná garáž o výměře 24m2, kde pohodlně zaparkujete auto a uschováte zahradní náčiní či pneumatiky. Před garáží je také prostor, kde klidně zaparkujete další dvě auta za bránou. Za garáží byl dobudován ještě sklad o výměře 7m2 a nachází se zde i dřevarna, k úschově dřeva do grillu a krbu. Celý pozemek je kompletně oplocen.
Kromě hlavního vchodu do domu byl vytvořen i druhý vstup, hned vedle garáže přes místnost, která aktuálně slouží jako „sklep“ dílnou, ale dala by se předělat na další pokoj.
Spodek domu tvoří 2 samostatné neprůchozí ložnice, kuchyň spojená se společenskou místností nazývaná „slovenská místnost“, kde dominantu tvoří krb, předsíň s vchodem na schodiště, předělaná koupelna se sprchovým koutem a samostané WC. Právě tato část domu se využívala investičně k pronájmu, protože má i samostný vstup a je oddělena od zbytku domu schodištěm.
Obydleno bylo 1. pochodí domu, které sestává ze vstupní chodby s přístupem na schodiště ve 2. patro, prostorný obývací pokoj, 2 samostatné neprůchozí ložnice a prostorná kuchyň s jídelní částí. Velkým bonusem v této kuchyni je velká komora o výměře 3m2 pro uskladnění potravin, čímž se plnohodnotně využil celý prostor. Také se zde nachází koupelna s toaletou – ta však rekonstruovaná ještě nebyla.
Druhé patro disponuje kromě 2 samostatných ložnic i 3 úložnými prostory, které vznikly pod střechou domu. Velkou výhodou je prostorný balkon s výhledem na hory. V této části domu jsou ještě původní dřevěná okna.

Výměry


Přízemí :
dolní vstup/dílna - 22,4m2
předsíň 5,8m2
ložnice 14,2m2
pokoj 12,4m2
slovenská místnost/ kuchyně 12,2m2 + spíž 5,9m2
koupelna 3,8m2
samostané WC 1,2m2

1. patro


předsíň 5,8m2
ložnice 14,8m2
obývací pokoj 20,7m2
pokoj 11,9m2
kuchyň + komora - 17,8m2

2. patro


předsíň 6,8m2
pokoj 12m2
obývací pokoj 14,5m2
balkon 6m2

Dům je v dobré kondici, bez tiarch a k dispozici ihned.
Díky své lukrativní poloze se tato nemovitost stává kromě trvalého bydlení i skvělou investiční příležitostí k pronájmu.

Kompletní cena včetně provize : 270 000€. V případě zájmu o obhlídku nás neváhejte kontaktovat na .

Liptovská Ondrášová jako městská část Liptovského Mikuláše leží v centrální části Liptovské kotliny, u vtoku Jalovčanky do vodní nádrže Liptovská Mara, má plnou občanskou vybavenost. Nachází se zde Kulturní dům, pošta, nákupní středisko, kulturní dům, mateřská škola, hřiště, restaurace, vinárna U muzikantů. 1,5 km vzdálený je Aquapark Tatralandia s westernovým městečkem Šiklův mlýn. Jsou zde zastávky místní MHD, k dispozici jsou tři zastávky, na kterých zastavují i ​​příměstské autobusy směřující do okolních obcí, nádraží v LM je vzdálena 2km. Najdete zde i Evangelický kostel, Kurii Adeodata Pongráce, Kurii Dionýsa Pongráce, Pongrácovskou kurii. Dominantou je také 100 letá 18 metrů vysoká lípa.

Naše společnost Domy pro lidi nabízí kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti. A to kvalitní právní služby – naše smlouvy jsou autorizovány a pojištěny pro případ způsobené škody u advokáta. V případě zájmu o financování nemovitosti prostřednictvím hypo Vám zajistíme hypoporadenství u našich specialistů. Pokud se rozhodnete financovat hypotéku prostřednictvím nás, uhradíme za Vás znalecký posudek, návrh na vklad zástavního práva a návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Zajišťujeme a zprocesujeme kompletní realitní servis - jsme s Vámi od první obhlídky až po předání nemovitosti.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

270.000,- €
Cena nemovitosti 45.000,- € 750.000,- €
585 m²
Rozloha pozemku 44 m² 1643 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku585 m²
Zastavěná plocha266 m²
Užitná plocha600 m²
Počet pater3
Počet izeb7
Vlastnictvíosobní
Stavčástečně zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Vodastudna a vodovod
Elektřina230/400V
Plynano
Kanalizaceano
Internetwifi
Koupelnaano
Vytápěníplyn
Balkonano
Lodžiene
Terasaano
Sklepne
Garáž1 auto
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybaveníčástečně zařízení
Zatepleníne
Střechapo rekonstrukci
Krbano
Klimatizacene
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-685260 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny