KREMNICKÉ BANE- Prodej chalupy poblíž SKI KRAHULE

Stát.: Slovensko
Město.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Kremnické Bane
Ulice.: Kremnické bane
132.37 m²
249 m²
ne
původní stav
veřejná vodovodní síť
ano
ne
prodej - Chata
71.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

53556x Zakázka zobrazená v seznamu / 1611x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 501x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Hledáte chatu v krásném klidném prostředí, kde můžete trávit své volné chvíle s rodinou či přáteli a zrelaxovat od ruchu velkoměsta? Nebojíte se předělávky staršího rodinného domu? Máte rádi turistiku, procházky či jízdu na kole v malebném prostředí, případně během zimní sezóny vyhledáváte blízkost lyžařského střediska (SKI KRAHULE, SKI SKALKA)? Líbilo by se vám mít chatu v blízkosti nejlepšího ferratového světa na Skalce (rodinný dům se nachází necelých 13 km od střediska). Pokud jste odpověděli na dané otázky, kladně máme pro Vás skvělou nabídku.
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji starší rodinný dům v srdci Kremnických vrchů obklopený přírodou a lesem v malebné obci Kremnické Bane, vzdálené 4 km od města Kremnica. Rodinný dům je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci. Byl využíván jako víkendová chata. Nachází se na konci obce v klidné části plné zeleně.
Dům je postaven z kamene, což zaručuje skvělou izolaci ať už příjemné teploty během letních veder nebo udržení tepla během chladných zimních večerů.
V domě se během let prováděly drobné úpravy a opravy, avšak určitě je třeba počítat s kompletní rekonstrukcí střechy (střecha byla částečně prováděna výměnou tašek za plech) a postupnou revitalizací fasády domu. Dům prošel i dispozičními úpravami – z původní velkometrážní kuchyně se rozdělením vytvořila potravinová spíž a samostatná koupelna s vanou a splachovacím WC. Také byla dobudována veranda, která slouží jako vstupní část do domu.
Celková výměra pozemku je 249m2 - část zahrady je před chalupou jako předzahrádka, část jako garáž (přístřešek) a nakonec i pozemek nacházející se za domem, který je ve správě ČR a majitelé měli možnost pronájmu s využitím jako zahrady připadne jako prostor k opékání - možností je nepočítaně stačí jen kreativita. Na domě byly měněny i původní rámy dřevěných oken a skleněná výplň. Vytápění je v současnosti možné prostřednictvím plynových kamatek v přízemí domu, jakož i tuhým palivem prostřednictvím pece, která tvoří dominantu obývacího pokoje a má průduchy do horního patra. V kuchyni se zase nachází pecka, která kromě zdroje tepla má i využití k upečení chutných pokrmů. Kuchyně disponuje také plynovým sporákem s troubou. Hned při vstupu do domu byla vytvořena místnost, která měla sloužit jako další ložnice a byla v ní osazena i kamna, akorát k finalizaci již nepřišlo a aktuálně byla využívána jako sklad. Všechny vývody z kamen, kamen a kamen vyúsťují do společného komína.
Dům je připojen na veřejný vodovod, elektřinu, plyn i městskou kanalizaci. Elektrická skříňka i vnitřní jističe byly měněny.
Dům je částečně podsklepen (vstup z ulice) a přísluší k němu i zděná dřevorna spojená s dílnou v zadní části.

Dům sestává z :



Přízemí, které se skládá z :
- vstupní verandy o velikosti 8,79m2
- vstupní chodby o výměře 9,64m2 s dřevěným schodištěm na horní podlaží
- samostatné kuchyně o výměře 19,8m2
- prostorné společensko-obývací místnosti o výměře 20,2m2
- koupelny spojené s WC a el. bojlerem na ohřev vody o výměře 4,33m2
- potravinové spíže s policovými regály o velikosti 3,42m2
- pokoje sloužící jako sklad o výměře 7,8m2

1. podlaží kde se nacházejí:


- ložnice s balkonem o výměře 18,67m2
- pokoj o výměře 9,8m2
- chodba o velikosti 8,16m2
- 2 podstřešních prostor o výměrách 23,94m2 a 23m2

Sklepy o výměře 18m2


Přístřešku u domu pro auto, který lze využívat i jako úložný prostor na dřevo a nachází se zde také přípojka na vodu o velikosti 16,67m2
Zděnou dřevarnou s prostorem pro uskladnění nářadí o výměře 12,82m2

Kompletní cena včetně provize: 71 000€. Dům je bez tiarch a k dispozici ihned. Díky své poloze, blízkosti lyžařských středisek, města Kremnica a velkému množství turistických zážitků, se může stát i výbornou investiční nemovitostí k pronájmu.
V případě zájmu o obhlídku nás neváhejte kontaktovat na

Kremnické Bane jsou původně německá hornická osada, nedaleko které se nacházejí dvě lyžařská střediska (Krahule, Skalka).
Nad obcí se nachází symbolický Střed Evropy u gotického Kostele svatého Jana, ze kterého střechy teče voda na jednu stranu do Váhu a na druhou do Hronu. Nedaleko kostela je i nejvyšší bod katastru, skála Trnovník ve výšce 990 m nl. m.
Kulturní a sportovní vyžití obyvatelům obce a jejím návštěvníkům poskytují různé stavby a zařízení občanské vybavenosti. Nachází se zde římskokatolický kostel sv. Jana Křtitele, kaple Narození Panny Marie, farma Jantar, pohostinství Piarg, potraviny, dětská ozdravovna Sluníčko, čerpací stanice Jurki i fotbalové hřiště.
Naše společnost Domy pro lidi nabízí kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti. A to kvalitní právní služby – naše smlouvy jsou autorizovány a pojištěny pro případ způsobené škody u advokáta. V případě zájmu o financování nemovitosti prostřednictvím hypo Vám zajistíme hypoporadenství u našich specialistů. Pokud se rozhodnete financovat hypotéku prostřednictvím nás, uhradíme za Vás znalecký posudek, návrh na vklad zástavního práva a návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Zajišťujeme a zprocesujeme kompletní realitní servis - jsme s Vámi od první obhlídky až po předání nemovitosti.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

71.000,- €
Cena nemovitosti 53.000,- € 275.000,- €
249 m²
Rozloha pozemku 249 m² 1444 m²
183.33 m²
Celková rozloha 60 m² 741 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku249 m²
Zastavěná plocha104.46 m²
Celková rozloha183.33 m²
Užitná plocha132.37 m²
Počet pater2
Počet izeb4
Vlastnictvíosobní
Stavpůvodní stav
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230/400V
Plynano
Kanalizaceano
Internetne
Koupelnaano
Vytápěníplyn
Balkonano
Lodžiene
Terasane
Sklepano
Garážne
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zSmíšená
Vybaveníčástečně zařízení
Zatepleníne
Střechapůvodní
Krbano
Klimatizacene
Kabelová televizene
Energetický certifikátano
Předzahrádkaano
Bezbariérový přístupne
Oknadřevo
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-JN-697071 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.