Predaj veľká garsónka, ulica Ľudovíta Fullu, BA IV. Karlova Ves - D.D.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDAJ BYTU:
Ponúkame na predaj priestrannú garsónku po rekonštrukcii s lodžiou. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Karlova Ves - časť Dlhé Diely na ulici L. Fullu. Nachádza sa a 4/9 poschodí zrekonštruovaného zatepleného bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 35 m2, z toho má lodžia 1,5 m2. Súčasťou je aj pivnica v suteréne domu o rozlohe 1,5 m2. Orientácia je na ideálnu východnú stranu. Výhodou bytového domu je že je bezbariérový. Parkovanie je možné priamo pri dome.
STAV BYTU:
Byt je po rekonštrukcii- vymenené plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, vstavaná skriňa.
LOKALITA :
Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite, len 300 m do lesa čo je ideálne na vychádzky v dvojici alebo kočíkovanie dieťatka pri mladej rodine. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie...

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 2.000,- EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Podobné realitné ponuky