GALANTA/CENTRUM - Obchodní prostor v OC GALAXIA k pronájmu

Stát.: Slovensko
Město.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulice.: Hlavná
212.9 m²
1 auto
ne
pronájem - Prostory pro obchod - Novostavba
1.065,- €/měs. +DPH, včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

151023x Zakázka zobrazená v seznamu / 6654x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 217x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k pronájmu obchodní prostor v obchodním centru GALAXIA na Hlavní ulici v Galantě. Prostor se nachází v centru města, je dobře viditelný z Hlavní ulice v polyfunkčním objektu GALAXIA z roku 2008. Prostor je určen pro různé využití jako obchodní provoz (prodejna, prostory pro služby). V minulosti sloužil jako prodejna elektroniky a nábytku.

DISPOZICE:


Výměra: 212,9m2 + balkon - nachází se na 1. nadzemním podlaží. Prostor dispozičně sestává ze 3 místnosti + rožný balkon do Hlavní ulice. 2 místnosti slouží jako zázemí hlavní prodejní části, nachází se v nich kuchyňka a kancelář. Prostor má výklad do obchodní galerie a je prosvětlen ze dvou stran velkými okny.

Cena pronájem nebytového prostoru o výměře 212,9m2 včetně 1 parkovacího stání: 5€/měsíc + provozní náklady + DPH
Záchody k prostoru jsou k dispozici na stejném podlaží pro všechny nebytové prostory v patře.

MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ:


V případě zájmu je možné si projít i vedlejší prostor, který je přístupný přes obchodní galerii, sestává z jedné místnosti a balkonu do Hlavní ulice, má tvar obdélníku, výklad po celé šířce do obchodní galerie a je prosvětlen velkými okny z Hlavní ulice. V současnosti je tento prostor o výměře 87,4m2 propojen s nabízeným prostorem. Společně tyto prostory mají souvislou užitnou plochu o výměře 307,3m2. Rovněž je možné rozšíření o další skladově/obchodní prostor na stejném podlaží o výměře 36,85m2. Prostor je přístupný dveřmi z obchodní galerie, v současnosti nemá výklad do obchodní galerie. Je přirozeně prosvětlen a odvětrán okny. Prostor je ideální jako sklad, eshop, menší prodejna nebo kancelář.

LOKALITA:


Obchodní centrum GALAXIA, Hlavní 6, Galanta v nákupní zóně, v blízkosti množství obchodů, služeb, dobrá dopravní přístupnost do obchodního centra.

PARKOVÁNÍ:


Parkování pro zákazníky je zajištěno bezplatně v garážovém domě v suterénu obchodního domu. Součástí ceny je i (1) jedno vyhrazené parkovací stání o celkové výměře více než 34m2 (ve výměře je započítán i podíl na společných chodbách, komunikacích)

*text i fotografie jsou vlastnictvím společnosti Domy pro lidi.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

1.065,- €/měs.
Cena nemovitosti 100,- €/měs. 2.360,- €/měs.
212.9 m²
Celková rozloha 40 m² 1789 m²

Podrobné informace

Celková rozloha212.9 m²
Užitná plocha212.9 m²
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Odpadyano
Elektřina230V
Plynne
InternetTV kabelový rozvod
Koupelnaano
Vytápěníano
Garáž1 auto
Parkovištěano
Postaveno zSmíšená
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Klimatizacene
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM 4 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny