GALANTA/CENTRUM - obchodní prostor na 1.p s parkováním

Stát.: Slovensko
Město.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulice.: Hlavná
212.9 m²
1 auto
ne
prodej - Prostory pro obchod - Novostavba
170.320,- € včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

186833x Zakázka zobrazená v seznamu / 9538x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 281x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji obchodní prostor v obchodním centru GALAXIA na Hlavní ulici v Galantě. Prostor se nachází v centru města je dobře viditelný z Hlavní ulice v polyfunkčním objektu GALAXIA z roku 2008. Prostor je určen pro různé využití jako obchodní provoz (prodejna, prostory pro služby). V minulosti sloužil jako prodejna elektroniky a nábytku.

DISPOZICE:


Výměra: 212,9m2 + balkon - nachází se na 1. nadzemním podlaží. Prostor dispozičně sestává ze 3 místnosti + rožný balkon do Hlavní ulice. 2 místnosti slouží jako zázemí hlavní prodejní části, nachází se v nich kuchyňka a kancelář. Prostor má výklad do obchodní galerie a je prosvětlen ze dvou stran velkými okny.

Cena za nebytový prostor o výměře 212,9m2 je 170 320€
Záchody k prostoru jsou k dispozici na stejném podlaží pro všechny nebytové prostory v patře.

MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ:


V případě zájmu lze dokoupit i vedlejší prostor, který je přístupný přes obchodní galerii, sestává z jedné místnosti a balkonu do Hlavní ulice, má tvar obdélníku, výklad po celé šířce do obchodní galerie a je prosvětlen velkými okny z Hlavní ulice. V současnosti je tento prostor o výměře 87,4m2 propojen s nabízeným prostorem. Společně tyto prostory mají souvislou užitnou plochu o výměře 307,3m2. Rovněž je možné rozšíření o další skladově/obchodní prostor na stejném podlaží o výměře 36,85m2. Prostor je přístupný dveřmi z obchodní galerie, v současnosti nemá výklad do obchodní galerie. Je přirozeně prosvětlen a odvětrán okny. Prostor je ideální jako sklad, eshop, menší prodejna nebo kancelář.

LOKALITA:


Obchodní centrum GALAXIA, Hlavní 6, Galanta v nákupní zóně, v blízkosti množství obchodů, služeb, dobrá dopravní přístupnost do obchodního centra.

PARKOVÁNÍ:


Parkování pro zákazníky je zajištěno bezplatně v garážovém domě v suterénu obchodního domu. V případě zájmu lze dokoupit vyhrazené parkovací stání v suterénu obchodní galerie.

NAŠE SLUŽBY


Naše společnost Domy pro lidi nabízí kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti. A to kvalitní právní služby – naše smlouvy jsou autorizovány a pojištěny pro případ způsobené škody u advokáta. V případě zájmu o financování nemovitosti prostřednictvím hypo Vám zajistíme hypoporadenství u našich specialistů. Pokud se rozhodnete financovat hypotéku prostřednictvím nás, uhradíme za Vás znalecký posudek, návrh na vklad zástavního práva a návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Zajišťujeme a zprocesujeme kompletní realitní servis - jsme s Vámi od první obhlídky až po předání nemovitosti.

*text i fotografie jsou vlastnictvím společnosti Domy pro lidi.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

170.320,- €
Cena nemovitosti 19.900,- € 400.000,- €
212.9 m²
Celková rozloha 42 m² 2600 m²

Podrobné informace

Celková rozloha212.9 m²
Užitná plocha212.9 m²
Vlastnictvífiremní
Statusaktivní
Odpadyano
Elektřina230V
Plynne
InternetTV kabelový rozvod
Koupelnaano
Vytápěníano
Garáž1 auto
Parkovištěano
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Energetický certifikátano
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM-8 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny