:: 1-izb. byt, NOVOSTAVBA, BA IV. K.Ves, nám. Sv. Františka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 1-izbový byt na ulici Námestie svätého Františka v Bratislave mestská časť Karlova Ves. Byt sa nachádza na 4. poschodí 8 poschodového bytového domu s plochou 30 m2 s balkónom, výťah. Byt má izbu prepojenú s kuchynským kútom vybaveným linkou elektrickou rúrou, sklokeramickou platňou, umývačkou riadu, chladnička. Kúpeľňa je s vaňou a toaletou, práčka so sušičkou. Byt sa ponúka zariadený nábytkom, spanie je riešené kvalitnou rozťahovacou pohovkou, televízor. V cene nájmu sú energie a internet. Byt je voľný od 1.1.2021.

STAV BYTU:
Byt je vybavený modernými materiálmi, plávajúce podlahy, plastové okná, v kúpeľni dlažba a obklad. Bytový dom je zateplený.

PLATBY:
Mesačný nájom je vo výške 400,-eur/1 osoba, 430,-eur/2 osoby. Pri podpise zmluvy platí záujemca v hotovosti: nájom 400,-eur/1 osoba, 430,-eur/2 osoby, depozit vo výške nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške nájmu.

LOKALITA:
Lokalita s výbornou dostupnosťou do centra, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť, Billa, Lidl, OC Centrum, reštaurácia, lekáreň, kaviareň.

/ PRENÁJOM / 1-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / ULICA NÁMESTIE SVATÉHO FRANTIŠKA / 30m2 / BALKÓN / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky