BA/RAČA - Investice nebo pěstování vína? Vinohrad na prodej

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulice.: Kamilková
1610 m²
ne
ne
prodej - Vinice
65.000,- €
40,37 €/m2 včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

8288x Zakázka zobrazená v seznamu / 483x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 30x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji neobrábaný vinohrad v části Dolní cídle v Rači. Pozemek poskytuje krásné výhledy na Raču, obklopený přírodou a vinohrady. V těsné blízkosti námi nabízeného pozemku se již nacházejí obdělávané vinohrady. Využijte možnosti a pořiďte si kousek ráje s výhledem na Bratislavu.

LOKALITA:


Pozemek se nachází v Rači, část Dolní cidle. Přístup k pozemku je asfaltovou cestou po Kamilkově ulici, následně je asi 500metrů zpevněná cesta. Součástí prodeje je i spoluvlastnický podíl na přístupové zpevněné komunikaci, která vede od Kamilovy cesty.

SÍTĚ:


Inženýrské sítě jsou dostupné na ulici Kamilková, k pozemku nevedou žádné inženýrské sítě, v případě zájmu lze na pozemku vybudovat studnu.

Výměra pozemku: 1610m2 + spoluvlastnický podíl na komunikaci, šířka 17m, převážná většina pozemku je široká 17m, ke konci se zužuje.

MOŽNOSTI VYUŽITÍ:


Pozemek je vedena jako vinice. V současnosti není obráběna. Ideální možnost je obnovit révu a užívat si vlastní hrozny, nebo produkty z něj. Koupě vinice je dobrá jako investice do budoucnosti, kdy se bývalé vinice překlasifikují na stavební pozemky. V současné době, ani v horizontu příštích let nelze uvažovat nad výstavbou na pozemku.

NAŠE SLUŽBY


Naše společnost Domy pro lidi nabízí kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti. A to kvalitní právní služby – naše smlouvy jsou autorizovány a pojištěny pro případ způsobené škody u advokáta. V případě zájmu o financování nemovitosti prostřednictvím hypo Vám zajistíme hypoporadenství u našich specialistů. Pokud se rozhodnete financovat hypotéku prostřednictvím nás, uhradíme za Vás znalecký posudek, návrh na vklad zástavního práva a návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Zajišťujeme a zprocesujeme kompletní realitní servis - jsme s Vámi od první obhlídky až po předání nemovitosti.

- Všechny texty a fotografie jsou vlastnictvím společnosti Domy pro lidi s.r.o. - jejich zneužití, kopírování bude řešeno soudní cestou.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

65.000,- €
Cena nemovitosti 28.000,- € 326.000,- €
1610 m²
Rozloha pozemku 860 m² 3144 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku1610 m²
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyne
Vodane
Elektřinane
Plynne
Kanalizacene
Internetne
Inženýrské sítěne
Kabelová televizene
Orientacejih
Terénsvah

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LM-11 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.