Prodej Chata, Chata, nad Mlýnmi, Dunajská Streda, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
Ulice.: nad Mlýnmi
73.1 m²
436 m²
ano
studna
prodej - Chata
150.000,- € včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

4798x Zakázka zobrazená v seznamu / 364x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 364x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

POPIS CHATY:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu s celoročným využitím s úžitkovou plochou 73,1 m2 v krásnom tichom prostredí s veľkým pozemkom o rozlohe 361 m2 s možnosťou bezplatného užívania priľahlého pozemku cca.700 m2 [

Výsledky prekladov


Výsledok prekladu
POPIS CHATY:

Realitní kancelář Domy pro lidi nabízí k prodeji dvoupodlažní rekreační chatu s celoročním využitím s užitnou plochou 73,1 m2 v krásném tichém prostředí s velkým pozemkem o rozloze 361 m2 s možností bezplatného užívání přilehlého. b]se soukromým jezerem, v chatové oblasti v lokalitě Gabčíkovo v okresu Dunajská Streda. Na pozemku se nachází garáž, vinný sklep, mnoho úložného prostoru.

STAV CHATY:



V přízemí chaty se nachází kuchyň spojená s jídelní částí, krbem, komora, koupelna se sprchovým koutem, v patře se nachází velká místnost využívaná ke spaní. Možnost úpravy dispozice dle vlastních představ. Chata se nabízí plně zařízená nábytkem. V chatě je elektrické topení, napojení na studnu a žumpu. Možnost využívání k celoročnímu bydlení. V okolí je mnoho možností rekreačních aktivit.

LOKALITA:



Chata se nachází v chatové oblasti, v tiché části v blízkosti Dunaje, hráze, kousek do vesnice Gabčíkovo kde najdete kompletní občanskou vybavenost.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

150.000,- €
Cena nemovitosti 43.000,- € 385.000,- €
436 m²
Rozloha pozemku 110 m² 528 m²
73.1 m²
Celková rozloha 62 m² 368 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku436 m²
Zastavěná plocha50 m²
Celková rozloha73.1 m²
Užitná plocha73.1 m²
Počet pater2
Počet izeb2
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Vodastudna
Elektřina230/400V
Kanalizaceseptik
Internetjiné
Koupelnaano
Vytápěníelektrické
Sklepano
Garážano
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbano
Klimatizaceano
Energetický certifikátano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestabeton

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LK-3 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.