Prodej Byt 2+1, Byt 2+1, Rezedová, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulice.: Rezedová
68 m²
původní stav
prodej - Byt 2+1
165.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

15705x Zakázka zobrazená v seznamu / 507x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 507x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

POPIS BYTU:

Realitní kancelář Domy pro lidi nabízí k prodeji 2 pokojový byt vpůvodním stavu o rozloze 63 m2 plus lodžie a sklep v 1/12 patře bytového domu s výtahem ve vyhledávané tiché lokalitě BA II. Ružinov na ulici Rezedová. Byt se skládá z velké vstupní chodby s velkého obývacího pokoje s lodžií, velké kuchyně, samostatného WC a koupelny. Byt je v původním stavu vhodný pro klienta, který si chce vytvořit bydlení podle vlastních představ.

STAV BYTU:



V bytě jsou plastová okna se žaluziemi, PVC podlahy, stará kuchyňská linka, jinak vyklizený připraven k předělání. Bytový dům je zateplený s novou střechou, s novými výtahy a stoupačkami. Před domem je bezproblémové parkování. Byt je orientován na východ, náklady na bydlení 197 eur/2 osoby, možnost hypotečního úvěru. Koupí volný.

LOKALITA:



Dům se nachází v tiché lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, nákupní možnosti, školka za domem, dětské hřiště u domu, v blízkosti obchodní centrum Retro, jezero.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

165.000,- €
Cena nemovitosti 76.847,- € 390.000,- €
68 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²

Podrobné informace

Celková rozloha68 m²
Užitná plocha68 m²
Patro1
Počet pater12
Počet izeb2
Vlastnictvíosobní
Stavpůvodní stav
Statusaktivní
Odpadyano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníano
Balkonano
Sklepano
Výtahano
Parkovištěveřejné
Postaveno zpanel
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Oknaplastová

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-LK-4 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.