BA/KARLOVA VES - Prodej velkometrážního moderního 3i bytu s terasou

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
150.76 m²
zcela zrekonstruován
ano
ano
prodej - Byt 3+1 - Novostavba
510.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

22713x Zakázka zobrazená v seznamu / 321x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 45x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Najít v dnešní době moderně zařízený, plně vybavený byt v novostavbě s kompletní občanskou vybaveností, nicméně v příjemném klidném prostředí plném zeleně bez ruchu velkoměsta a výměrou standardních rodinných domů bývá náročné. My Vám však nabízíme k prodeji prostorný 3 pokojový byt o výměře 124 m2, se sluneční terasou, která zvětšuje celkovou plochu o dalších téměř 27m2, vlastním garážovým stáním a sklepem v uzavřeném areálu rezidence Staré grunty.

Bytový dům byl zkolaudován v roce 2012 a postaven je z nadstandardních materiálů. Jedná se o kvalitní cihlovou stavbu s hliníkovými okny, vnějšími žaluziemi, terasou s protiskluzovou mrazuvzdornou dlažbou a parkováním na vlastních vyhrazených garážových stáních odkud se do bytu dostanete suchou nohou. Benefitem prostorných garážových prostor je i uzamykatelná sklepní kobka hned za místem jako další alternativa úložného prostoru. Celý komplex je situován na Starých Gruntech v tichém prostředí plném zeleně, ale zároveň v pěší dostupnosti do Karlovy Vsi či Cubiconu, kde se nachází kompletní občanská vybavenost. Celý areál je oplocen a přístup do něj mají jen obyvatelé komplexu. Vstup pro auta je zajištěn el. branou na dálkové ovládání. Výhodou soukromého areálu je také dostatek venkovních parkovacích stání.

Samotný byt je po prvním majiteli a byl předán v roce 2013 nakolik se majitel podílel i na tvorbě standardu. Při zařizování se dbal důraz na dostatek úložného prostoru v podobě vestavěných skříní a šatní sestav, ale také na vzdušnost a nezahlcení prostorných pokojů. Výhodou je bezbariérovost, jelikož se k bytu dostanete přímo od vstupní brány bytového domu, avšak celý je orientován tak, že se nacházíte na 2 nadzemním podlaží.

Byt o výměře 124m2 je dispozičně přepracován do posledního detailu a sestává z :
- Velkorysé vstupní haly o výměře 9,56 m2 kde je situována na míru dělaná věšáková a botníková sestava, vestavěná skříň a komoda,
- Samostatné toalety spojené s technickou místností a prádelnou, kde se nachází rolldoor s dostatkem prostoru pro všechna čistící náčiní, plynový kotel Buderus pro ohřev vody, závěsná toaleta, umyvadlo pračka a sušička. Výměra 5 m2
- Prosvětlené denní části o výměře 46,25 m2 sestávající z obývací velkometrážní místnosti s jídelní částí o výměře 29m2, z obývací místnosti stejně jako z ložnice je vstup na sluneční terasu se sezením
- A samostatné kuchyňské části s moderní kuchyňskou linkou provedenou na míru se zabudovanými spotřebiči (chladnička s mrazákem, myčka nádobí, varná deska, digestoř, el. trouba, mikrovlnka). Pracovní deska byla dělaná na zakázku z unikátního, odolného kvalitního kamene. Výborným dispozičním řešením je samostatná potravinová komora o výměře 3,35 m2 s množstvím odkládacího prostoru
- Chodby, která odděluje denní část bytu od noční o výměře 14 m2 majitelé šikovně využili k vybudování 2 rolldoorových sestav, z nichž jedna sloužící jako druhý šatník díky hloubce je možné ji předělat na pracovní koutek v bytě
- Koupelny s vanou se skleněnou zástěnou, dvou-umyvadlem a bidetem (aktuálně je odmontován ale majitelé jej vrátí zpět). Výměra 6 m2
- Walk-in šatníkem s regálovou sestavou se spoustou prostoru
- Velký dětský pokoj o výměře 15,27 m2
- Prostornou ložnicí o výměře 19,41 m2 ze které se vychází také na terasu.

Na terase byla letos dobudována výsuvná markýza s podsvícením, která zpříjemňuje posezení i během slunečných letních večerů. Tím, že se jedná o rožní byt, tato terasa zajišťuje dostatek soukromí a také nádherné výhledy na západ slunce.

K bytu přísluší i vyhrazené garážové stání, za kterým je situována sklepní kobka o výměře 4,3 m2.

V obývací místnosti je nainstalována výkonná klimatizační jednotka, kterou lze ovládat přes aplikaci. U vstupních dveří se nachází videovrátný.

Na hliníkových oknech se nacházejí vnější žaluzie z části na elektrické a z části na manuální ovládání a také síťky. Denní část a ložnice jsou orientovány na jihozápad a z terasy si můžete vychutnávat krásné pohledy na západ slunce a okolní zeleň.
Na více stěnách jsou situovány designové tapety.

Ve vstupní hale, v koupelně a v technické místnosti s WC jsou kvalitní dlažby a v obývacím pokoji, kuchyni a v ložnici plovoucí podlaha. V dětském pokoji je umístěn koberec.

Byt se prodává částečně zařízený - po dohodě lze ponechat movitý nábytek.

Měsíční náklady vypočtené na 3 osoby jsou díky vlastnímu plynovému kotli, který pravidelně jednou ročně projde revizí jsou velmi příznivé - 150€ zálohové platby za správcovskou společnost, 56€ zálohové platby za plyn a 40€ zálohové platby za elektřinu. V bytě je zaveden optický internet.

Kompletní cena včetně provize: 510.000€. V případě zájmu o parkovací stání a sklepní kobku doplatek 40 000€..
V případě zájmu o obhlídku mě neváhejte kontaktovat na tel.čísle .

Lokalita Staré grunty poskytuje plnou občanskou vybavenost a příjemné tiché prostředí. Díky brance z areálu se pěšky dostanete do Billy v Karlově Vsi za 3 minuty a stejně tak i do nákupního centra Cubicon, kde najdete vše potřebné.
Hned u areálu je zastávka MHD (autobus 139) s výbornou dostupností do města a 3 min pěšky se dostanete na tramvajovou zastávku. Také je třeba zmínit rychlé napojení na dálniční obchvat. Karlova Ves stejně jako Slavičí Údolí zajišťují služby a vybavenost všeho typu – potraviny, lékárny, drogerie, restaurace, kavárny, školy, školky, zdravotnické středisko a pod.
Parkování je zajištěno na vyhrazeném garážovém stání v obytném domě, avšak v celém areálu není problém zaparkovat na venkovních parkovacích stáních.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

510.000,- €
Cena nemovitosti 169.000,- € 520.000,- €
150.76 m²
Celková rozloha 61.6 m² 151 m²

Podrobné informace

Celková rozloha150.76 m²
Užitná plocha150.76 m²
Patro1
Počet pater5
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Plynano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníplyn
Balkonne
Lodžiene
Terasaano
Sklepano
Výtahano
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Postaveno zcihla
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbne
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkane
Bezbariérový přístupano
Oknahliník
Orientacejihozápadní
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-823517 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny